Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 117

 

Promat is leverancier van producten, constructies en diensten omtrent bouwkundige brandpreventie.  

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Brandbeveiliging
 

Protec Brandbeveiliging is een gecertificeerd en erkend branddetectiebedrijf. Protec is tevens een erkend PVE-opsteller en ontwikkelt innovatieve detectietechnieken die het installatiegemak in de dagelijkse praktijk bevorderen.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

RBC Brandbeveiliging is al decennia lang dé specialist op het gebied van alles wat met brandbeveiliging te maken heeft. Alle benodigde kennis en alle essentiële middelen hebben wij in huis en zijn direct uit voorraad leverbaar.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

Record Brandbeveiliging is al bijna 25 jaar een vooraanstaande leverancier van kleine blusmiddelen (zoals brandblussers), noodverlichting, droge blusleidingen, brandmeldsystemen en ontruimingsinstallaties.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten, Blusmiddelen
 

Rockwool Technical Insuation produceert brandwerende producten (platen, gaasdekens, schalen) van het merk Conlit.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Ronar Brandblusmaterialen is sinds 1985 actief als onderhoudsbedrijf op het gebied van brandbeveiliging. Ronar verkoopt en onderhoud Ronar ook noodverlichting, brandmeldinstallaties en EHBO-middelen.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Safety Service Center levert brandbestrijdingsmaterialen aan overheden, brandweerkorpsen, de industrie en het MKB. Een gestaag groeiend aantal gebruikers uit deze segmenten betrekken hun materialen via Safety Service Center.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

Saval is al sinds 1925 actief op het gebied van brandbeveiliging. Onze organisatie kenmerkt zich doorlopend door een opmerkelijke visie, productnoviteiten en een constant hoog kwaliteitsniveau. En natuurlijk zijn wij bekend van de Saval brandblusser en brandslanghaspel.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Simplus produceert professionele brandblusapparatuur en verricht onderhoudswerkzaamheden door het hele land op locatie.  

Categorie: Brandbeveiliging, Blusmiddelen
 

 

Categorie: Brandbeveiliging
 

Smeba Brandbeveiliging werkt in Nederland met 120 personen aan uw veiligheid. Met de overname door Moyne Roberts is Smeba nog beter in staat om u betere service te bieden. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de garantieperiode van maar liefst 5 jaar op de brandblussers.  

Categorie: Brandbeveiliging
 

Solar Nederland is een door het Nationaal Centrum voor Preventie erkend branddetectiebedrijf. De installatie van brandmeldinstallaties wordt uitgevoerd conform de NEN 2535. Wij zorgen voor de begeleiding, het inbedrijfstellen en het certificeren van het brandmeldsysteem. Indien u dat wenst kunnen wij ook de nazorg voor u uitvoeren.  

Categorie: Brandbeveiliging, Installatiediensten
 

Spindler ontwerpt, levert en installeert sprinklerinstallaties en draagt zorg voor certificering en onderhoud. Sprinkler is de meest betrouwbare vorm van brandbeveiliging. Het is een volautomatische 24 uur brandblusinstallatie waarmee een beginnende brand wordt gedetecteerd en beheerst. De laatste jaren worden sprinklerinstallaties steeds … 

Categorie: Brandbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,87 seconden.