Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

Regio Alkmaar Beveiliging (R.A. Beveiliging) is actief binnen en buiten de regio Alkmaar. Daardoor kunnen we adequaat reageren bij calamiteiten door snel ter plaatse te zijn, 24 uur per dag.

Onze werkzaamheden bestaan uit : Mobiele Surveillance, Alarmopvolging, Brand en Sluitrondes, Vaste Post etc. Wij werken voor zowel … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Risiguard Beveiliging verzorgt dagelijks voor een scala aan opdrachtgevers de veiligheid. Door onze optimale dienstverlening hebben al meer dan 200 opdrachtgevers besloten om de uitvoer van hun beveiligende maatregelen bij Risiguard Beveiliging onder te brengen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Risk Security Holland werkt met gediplomeerde beveiligingsbeambten die specifieke kennis en vaardigheden bezitten en kunnen putten uit een ruime ervaring binnen gespecialiseerde afdelingen van de politie, overheidsdiensten en particuliere beveiligingsorganisaties.

Onze medewerkers zijn uiterst gemotiveerde professionals die … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

RJ Safety & Security is een vooraanstaand beveiligingsbedrijf dat haar klanten in alles kan voorzien op het gebied van veiligheid en beveiliging. In deze dynamische branche hechten wij veel waarde aan kwaliteit, innovatie en ontzorging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Roggendorf Security levert een scala aan beveiligingsdiensten. Van security-management tot objectbeveiliging en receptiediensten en van mobiele surveillances tot winkelbeveiliging. Al deze diensten zijn afzonderlijk af te nemen. Maar ook is het mogelijk de beveiligingsdiensten te combineren tot een full-service beveiligingsoplossing.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Rosec Security is een beveiligingsorganisatie met gespecialiseerde business units die optimale kwaliteit binnen hun specialisme borgen. Waar Rosec Event Services volledig is gespecialiseerd in evenementen, is Rosec Medical Security gespecialiseerd in beveiligingstaken in de publiek medisch sector.

Rosec Corporate Services is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie
 

SAFENED zorgt voor uw veiligheid door de inzet van goed opgeleide en betrouwbare medewerkers. Wij leveren u professionele maatwerkoplossingen. Hiervoor werken wij regelmatig samen met gerenommeerde partners op het gebied van techniek en alarmafhandeling.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging
 

Sanders Security is een erkend bewakingsbedrijf dat de concurrentie met de gevestigde orde aangaat door het leveren van kwaliteit, inzet en betrokkenheid. In al onze werkzaamheden is kwaliteit en wederzijds vertrouwen een must. En voor ons geldt 'afspraak is afspraak'.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Schaaf Bewaking en Beveiliging is het grootste Friese beveiligingsbedrijf. Schaaf Bewaking en Beveiliging is lid van de VPB.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

SecuNed Fire & Security is een landelijk werkend beveiligingsbedrijf in het "groene hart" van de randstad. Ons management is al sinds 1982 actief op het terrein van beveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Security4ALL heeft zich in eerste instantie gericht op de horecabeveiliging en evenementen. De organisatie groeide snel. Al snel werden ook receptiediensten, objectbewaking en winkelsurveillance aangeboden. Bij Security4All werk op dit ogenblik circa 100 mensen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,05 seconden.