Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

Wij positioneren ons als een beveiligingsorganisatie die ervoor kiest om resultaatgericht te opereren en bij voorkeur vernieuwend wijze maar in ieder geval inspirerend.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

NIMO security legt de afspraken met haar klanten in prestatiecontracten vast zodat voor beide partijen vooraf duidelijk is wat er van elkaar verwacht mag worden. Dus niet alleen een inspanningsverplichting maar ook een resultaatsverplichting wordt vastgelegd. Door het aangaan van dergelijke verbintenissen worden de geleverde prestaties voor … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

No-Point Security stemt uw wensen en behoeften af in een persoonlijk gesprek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten. Wij zijn goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder ND 2045. Met dit certificaat garanderen wij u dat al onze medewerkers discreet zijn en altijd voor de veiligste oplossing kiezen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Noodnet Beveiliging is een particuliere beveiligingsorganisatie die een breed pakket aan beveiligingsdiensten verzorgt bij bedrijfsleven en particulieren.

Onze mobiele surveillancedienst is werkzaam op de Utrechtse Heuvelrug, ondermeer met collectieve surveillance in Bunnik, Driebergen-Rijsenburg en Doorn.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
 

NOVA Security is een beveiligingsbedrijf dat landelijk inzetbaar is en dat kan worden ingeschakeld voor surveillance, toegangscontrole, receptiediensten, object- en havenbeveiliging alsmede de beveiliging van evenementen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Als architect van veiligheid hanteert NVD Beveiligingen het ‘one-stop-shopping’ principe in de vorm van integrale oplossingen. Onze visie is in samenspraak met de klant het bieden van een totaaloplossing via een netwerk van lokaal betrokken bedrijven met een eigen verantwoordelijkheid, een brede marktervaring en een herkenbare … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten
 

Ophorst is een NEN 4400-1 gecertificeerd bedrijf. We bieden u een beveiligingsmedewerkers met een professionele, verzorgde uitstraling.

Wij leveren objectbeveiliging, bouwbeveiliging, mobiele en winkelsurveillance, recreatiebeveiliging, evenementenbeveiliging en havenbeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

OSR Security is een beveiligingsbedrijf dat de volgende diensten aanbiedt:

Receptie- en portiersdiensten Het lopen van brand- en sluitronden Mobiele en winkelsurveillance Objectbewaking Evenementenbeveiliging Beveiliging van recreactiegebieden Dienstverlening aan meldkamers  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Perfect Security is een middelgrote particuliere beveiligingsorganisatie die al meer dan 50 jaar haar medewerkers dag en nacht inzet bij gerenommeerde opdrachtgevers in de regio Rotterdam en Amsterdam.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Polygarde is een beveiligingsbedrijf dat mensen met onvoldoende arbeidsmarktaansluiting, perspectief biedt op een reguliere baan in de beveiliging. Dit doet zij door een gerichte opleiding aan te bieden in combinatie met de juiste begeleiding.

Polygarde biedt haar diensten zoals mobiele surveillance, objectbewaking, verkeersregelaars … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Omdat er geen standaard beveiligingsformules voor criminaliteitspreventie bestaan bent u gebaat bij een integere en professionele partner. Een faire partner, die in staat is om na een grondige risico-analyse de juiste tailor-made oplossingen te bieden. Zodat u alle procedures op zowel preventief als op operationeel niveau klaar hebt staan. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

PROFI-SEC Security is een landelijk opererende en gecertificeerde beveiligingsorganisatie en richt zich op beveiligingsvraagstukken bij (semi-) overheid, bedrijfsleven en particulieren.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Prohost Security is een gecertificeerd beveiligingsbureau.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.