Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

LSH Security is een beveiligingsbedrijf nabij Zaltbommel en levert particuliere beveiligingsdiensten, met name nachtschadeservice en alarmopvolging. Onze medewerkers zijn opgeleid tot Beheerder Brandmeldinstallaties (BMI) en zorgen ervoor dat uw pand voldoet aan de gestelde verzekeringseisen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
 

LUKA Beveiliging en Bewaking verzorgt alarmopvolgingen, diverse soorten surveillances en bewakingen, ordehandhaving bij (grote) evenementen en portiersdiensten.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

M&D Security is een particuliere beveiligingsorganisatie met circa 60 medewerkers. M&D heeft veel ervaring opgedaan in winkelsurveillance, het beveiligen van evenementen en in horecabeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

M&M Beveiliging houdt zich hoofdzakelijk bezig met het inzetten van beveiligingsbeambten op verschillende locaties, waaronder: cruise terminals, haven- en logistieke bedrijven en kantoren. De beveiligingsbeambten van M&M worden tevens ingezet als: evenementenbeveiliger, horecabeveiliger en waardetransporteur.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance, Waardetransport
 

De specialiteit van MAATbeveiliging is retail- en objectbeveiliging maar wij kunnen u ook beveiligingsbeambten leveren voor zorginstellingen, evenementen, receptiediensten, recherchediensten alsmede voor toezicht en handhaving.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

In het dagelijks leven is het nemen van beschermende maatregelen tegen risico’s heel gewoon. Of het nu gaat om het beveiligen van u en/of uw gezin of dat van uw bedrijf, wij verzorgen voor u de beveiliging in elk aspect en tot in elk detail.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Iedereen heeft een ander gevoel van veiligheid maar iedereen wil aan het eind van de werkdag de boel zonder zorgen achter kunnen laten. Met ons dienstenpakket kunnen wij volledig op uw persoonlijke wensen inspelen.

Denkt u hierbij aan surveillance-, portiers- en receptiediensten, bewaking van winkels, objecten, evnementen en … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Maximus Security is een flexibel beveiligingsbedrijf met een jarenlange achtergrond in de particuliere beveiliging en evenementenbeveiliging. Maximus Security biedt u vrijwel alle vormen van beveiligingsdienstverlening op het gebied … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie
 

Bij MGB bewaking kunt u onder andere terecht voor bewaking en alarmopvolging, surveillance, brand- en sluitronden, portiersdiensten, brandwachten, evenementen-, persoons en havenbeveiliging alsmede voor verkeersregelaars en veiligheidspersoneel.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Onze beveiligingsbeambten zijn deskundigen op het gebied van beveiliging. Zij zijn geselecteerd op basis van stabiliteit, zelfstandigheid, verantwoordelijkheidsgevoel, initiatief en analytisch vermogen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Bij Mondial Security medewerkers staat een goede samenwerking met de opdrachtgever centraal. Samen met u maken wij van beveiliging een verlengstuk van uw organisatie. Al onze medewerkers kennen hun verantwoordelijkheden, naar elkaar toe en naar u.

Alle medewerkers beschikken over de vakdiploma’s EHBO en BHV, hebben kennis … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Bij NABO Beveiliging hebben we kwaliteit hoog in ons vaandel, ons personeel is in het bezit van de juiste papieren en werkt zeer professioneel.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Nash Security is een middelgroot beveiligingsbedrijf en actief in Nederland met de focus op de Randstad. Sinds de oprichting in 2000 zijn wij gegroeid naar een team van 50 beveiligers. Korte lijnen, collegialiteit, professionaliteit en respect kenmerken ons team.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

NDSecurity is een particuliere beveiligingsdienst die in de regio's Westland, Haaglanden en Rijnmond kwalitatief hoogwaardige beveiliging levert aan zowel de zakelijke als particuliere markt.

ND Security kan u van dienst zijn met alarmopvolging, controle-ronden, surveillancediensten, receptiediensten, school-, object- en evenementenbeveiliging, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Het Nederlands Beveiligings Bureau NBB is een zusteronderneming van het Nederlands Recherche Bureau NRB. Deze bedrijven worden gerund door uiterst ervaren mensen uit alle Veiligheids- en Recherche takken. Door de internationale ervaring van haar eigenaren is het NBB middels haar partner Executive Outcome ook actief in het buitenland. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,8 seconden.