Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

Stuffers Bewaking te Amsterdam is een flexibele en onafhankelijke beveiligingsdienstverlener. Een enthousiast team van gediplomeerde beveiligingsmedewerkers staat voor u klaar om uw opdrachten uit te voeren.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Onze beveiligers vervullen een sleutelrol op het gebied van veiligheid en beveiliging. Zij zorgen ervoor dat procedures worden gehandhaafd en waar nodig verbeterd. Zij registreren alle in en uitgaande bezoekers en verkeer, voeren brand- en sluitrondes uit en zijn vaak het eerste aanspreekpunt voor uw bezoekers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

JBA Security is specialist op het gebied van beveiligen. Dat doen we voor bedrijven, instellingen en particulieren. We bieden diensten als mobiele surveillance, camerabewaking, objectbeveiliging en alarmopvolging aan.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

JenS Security (v/h Janssen en Schalen) houdt zich bezig met beveiliging. Onze beveiligers hebben ruime ervaring op vele terreinen en zijn flexibel inzetbaar. Zij zijn allen in het bezit van vakdiploma’s en het diploma EHBO/BHV.

Door het volgen van trainingen blijven zij doorlopend op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie, Surveillance
 

Bij JvV beveiligingen gaat bij iedere surveillance de diensthond mee ter ondersteuning. JvV is door het ministerie van justitie goedgekeurd onder nummer 2018.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance

Het aanpakken van de georganiseerde criminaliteit, het verlenen van luchtsteun en het bestrijden van grof geweld en terrorisme.

Het houden van toezicht op de Nederlandse hoofdtransportassen, het analyseren van informatieen het bewerken hiervan en als 'intelligence' weer beschikbaar stellen.

Maar ook het trainen … 

Categorie: Advies- en/of inspectiediensten, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Onze werknemers vormen het hart van onz organisatie en ons succes. Samenwerking is noodzakelijk om grenzen te verleggen en te voldoen aan uw wensen en behoeften.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Beveiligingsbedrijf. Installatie, onderhoud en verhuur van beveiligingsinstallaties. Inbraakbeveiliging; alarmsystemen, camerabewaking, intelligente camerabewaking met directe doormelding, intercomsystemen en toegangscontrole. U kunt ook bij ons terecht voor brandmeldinstallaties, aanleg van datanetwerken, databekabeling en installatie … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
 

Vestiging Oldenzaal:
Latour Bewaking B.V.
Postbus 464
7570 AL Oldenzaal  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Als beveiligingsbedrijf zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, voor u beschikbaar. Onze klanten vertrouwen op gekwalificeerd personeel omdat onze beveiligingsprofessionals altijd voor u klaar staan.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Surveillance
 

Lebbink Security levert sinds 1996 alle denkbare beveiligingsdiensten. Wij zijn u graag op maat van dienst met een representatieve beveiligingsbeambte voor portiers- en receptiediensten, alarmopvolging, objectbewaking, openings- en sluitingsprocedures, mobiele surveillancediensten maar net zo goed als u specifieke behoefte heeft aan één … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Lijo Group B.V. is een onderneming die opereert als beveiliging- en telecombedrijf.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.