Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

HB Bewaking levert aan de overheid, het bedrijfsleven en particulieren en beschikt onder andere over een van de beste surveillancediensten in Amsterdam en de Haarlemmermeer.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

HBD Total Security is een beveiligingsorganisatie die zich uitsluitend richt op haar core-business activiteiten t.w. objectbeveiliging, receptiediensten, alarmcentralediensten en mobiele surveillance diensten. Het bedrijf is samengegaan met Trigion. Klik … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging, Receptie, Surveillance
 

Door de juiste mensen op de juiste plaats te hebben kunt u veel ellende voorkomen. HMB Beveiliging helpt u graag wanneer dat nodig is. Wij bieden alle vormen van beveiliging aan. Wij treden kordaat en doortastend op bij de meest voorkomende calamiteiten.

Wij hanteren een persoonlijke benadering waarbij er altijd ruimte is … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

Hoogenboom Beveiliging is een zelfstandig onderdeel van Hoogenboom Elektrotechnisch Installatiebedrijf. Wij installeren inbraaksignaleringsinstallaties, brandmeldingsinstallaties, bouwkundige beveiligingen, closed-circuit camerabewakings- en toegangscontrolesystemen bij particulieren en bedrijven.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Hoogenboom's Bewakingsdienst levert aan de overheid, het bedrijfsleven en particulieren en beschikt onder andere over een van de beste surveillancediensten in Amsterdam en de Haarlemmermeer.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Veiligheid is niet meer alleen beveiliging, het betekent een veilige omgeving voor u, uw medewerkers, uw klanten en uw bezoekers. Het betekent ook bescherming tegen brand, ongevallen en criminaliteit. Het zijn de lessen die wij hebben geleerd van Enschede, Volendam, Schiphol en van 11 september.

Drie bedrijven, bezig met één … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

De huuralarm BAK is een afvalcontainer met daarin een zelfstandig werkend alarmsysteem dat tenminste 2 maanden op zijn eigen accu de beveiliging van uw object blijft verzorgen. Voorzien van GSM en GPS wordt hij op een strategische plek gezet en de benodigde draadloze infra-rood bewegingsmelders worden geplaatst. Het draadloze bereik is groot … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Interall Security levert o.m. winkelsurveillance, mobiele surveillance en beveiligingsdiensten voor overheidsbedrijven.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Intergarde is al een oude rot in het beveiligingsvak en verzorgt sinds de jaren ‘70 met circa 300 medewerkers de meest uiteenlopende beveiligingsoplossingen voor ondernemend Limburg, Brabant en Gelderland.

Door onze jarenlange expertise in combinatie met onze professionele werkwijze, hebben wij een positie aan de top … 

Categorie: Alarmcentrales en meldkamers, Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Iris Security is groot geworden door klein te blijven. Persoonlijke betrokkenheid en direct contact met onze relaties is de basis van onze dienstverlening.

De relatie met u staat altijd centraal. Deze is terug te vinden in onze kernwaarden:
- kennis van uw werkwijze en behoeften, uw specifieke werkprocessen en uw bedrijfscultuur

Categorie: Beveiligingsdiensten

ISS biedt beveiliging met een glimlach en weet haarscherp de risico's te signaleren, te analyseren en te vertalen naar maatregelen.Veiligheid en beveiliging

Veiligheid is voor een groot gedeelte gebaseerd op gevoel. Er zijn plaatsen waar mensen zich onveilig voelen, terwijl daar geen enkele reden voor is. Anderzijds voelt men … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,76 seconden.