Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

Door de vele jaren ervaring op het gebied van beveiligings- en bewakingsdiensten wordt Delta Safe Security gezien als hèt toonaangevende beveiligingsbedrijf van Zuid-West Nederland.

Met meer dan 90 medewerkers verzorgen we de beveiliging van evenementen, horeca, stadskantoren, musea, bedrijven, bedrijventerreinen, etc. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Receptie
 

Deparkmanager.nl biedt beveiliging, groenvoorziening, bewegwijzering, afvalverwerking en overige diensten en producten aan. Deparkmanager.nl heeft zich ontwikkeld tot volwaardige partner voor gemeenten, provincies en ondernemers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

DHS Security richt zich binnen de beveiligingsbranche met name op de horeca, evenementen en objecten. Tevens leveren wij surveillancediensten.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

DIT regelt de hele beveiliging in één keer. De camera's, de sensoren, de verbinding, de centrale, het op afstand monitoren van servers én de opvolging. DIT is gecertificeerd zodat camerabeelden als bewijs gelden in een eventuele rechtzaak. Ook als er daadwerkelijk wordt ingebroken, komt er direct iemand kijken. 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Wij hebben door onze 18 jaar ervaring in de beveiligingswereld kunnen ontdekken waar wij goed in zijn. Al het andere laten wij graag over aan onze collega’s. Wij zijn gespecialiseerd in Bewakingsdiensten in de (jeugd)zorg, bedrijfsbeveiliging en winkelsurveillance.

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging
 

DSH Security NL is een beveiligingsbedrijf dat, met ruim 100 medewerkers, regelmatig wordt ingezet voor diverse beveiligingsopdrachten. Onze medewerkers zijn experts op het gebied van de handhaving van orde en veiligheid op scholen, evenementen en horeca.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Horecabeveiliging
 

DSN Beveilging is een professioneel beveiligingsbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd op het gebieden inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole en telecommunicatie.

Maar u kunt ook bij ons aankloppen voor receptiediensten, brand en sluitronden, portiersdiensten, mobiele en winkelsurveillance, bouwobjectbeveiliging, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

DSS, Ducaat Security Services, biedt dienstverlening op het gebied van beveiliging en veiligheid aan bedrijven en particulieren. Onze dienstverlening bestaat uit het zowel nationaal als internationaal beveiligen van roerend en onroerend goed en personen.

Wij werken uitsluitend met vakbekwame specialisten en maken gebruik van … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

Eagle Executive Protection is toonaangevend in de markt van mobiliteits- en veiligheidsoplossingen. Wij staan garant voor een onberispelijke service, accuratesse en eerlijkheid. Onze gecertificeerde beveiligers en directiechauffeurs dragen dag en nacht zorg voor vervoers- en beveiligingsoplosingen en staan borg voor de veiligheid van VIP's, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Chauffeursdiensten
 

Bij het selecteren van een beveiligingsbedrijf gaat het om vertrouwen in de integriteit, discretie en de professionaliteit van het bedrijf. Euro Security Solutions (ESS) is ISO 9001 gecertificeerd in beveiliging en bewaking en is gespecialiseerd in: objectbewaking winkelsurveillance evenementen mobiele surveillance portier en/of … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Bewaking en alles wat daar mee samenhangt is een taak van gekwalificeerde vakmensen. Fair Bewaking biedt een compleet pakket aan, is lid van de VPB en heeft het "Keurmerk Beveiliging".

Fair Bewaking kent een compleet geautomatiseerde aansturing van haar (collectieve) mobiele surveillance, inclusief real-time rapportage, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Female Security & Reception Support is gespecialiseerd in toezichttaken de worden uitgevoerd door vrouwelijke beveiligers.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Met de nadruk op professionaliteit en betrouwbaarheid heeft Gooiland Beveiliging zich, met name in het Gooi en omstreken, geprofileerd als hét beveiligingsbedrijf voor bedrijven en particulieren. Wij zijn inmiddels ook buiten de regio actief.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

GGS levert niet alleen hoogwaardige beveiliging en bewakingsdiensten maar ook facilitaire oplossingen. Door onze diensten en oplossingen te combineren zoals, manbewaking, receptiediensten, surveillance en technische maatregelen, bieden wij elke opdrachtgever een passende oplossing die aansluit op de behoefte en wensen van de onderneming. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,82 seconden.