Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

BNT Beveiligingen is een samenwerking tussen Bouwbeveiligingen, NVD Beveiligingen en Thuis.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

BodyQuard voorkomt uitval van front-office medewerkers. BodyQuard, een nieuwe dimensie op het beveiligen van medewerkers, richt zich uitsluitend op mensen en niet op objecten en goederen. Objecten en goederen zijn namelijk vervangbaar en te verzekeren maar mensen niet! De front-office medewerker, het visitekaartje van uw … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Bouwens biedt ondersteuning op het gebied facilitaire dienstverlening. Dankzij veel ervaring en kennis realiseren we gastvrijheidsoplossingen van hoog niveau. Onze aanpak is praktisch, vernieuwend en resultaatgericht. Iedere dag halen onze mensen het beste uit zichzelf om onze opdrachtgevers alle zorgen uit handen te nemen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Business Security International (BSI) is al meer dan 20 jaar een betrouwbare partner en gespecialiseerd in het leveren van beveiligings- en receptiediensten.

Wij zetten medewerkers in bij organisaties waarbij termen als ‘hoogwaardig’ en ‘multidisciplinair’ kenmerkend zijn voor de situatie en de uitgevoerde … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Receptie
 

Bullseye Security staat haar klanten bij op het gebied van veiligheid. Wij vinden samen met u die veiligheidsoplossing die voor u het beste is.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

C&D Security Support levert gediplomeerde en ervaren medewerkers die adequaat op problemen reageren. Door samenwerkingsverbanden met gerenommeerde beveiligingsbedrijven is continuiteit gegarandeerd.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Centurion Chauffeursdiensten levert chauffeurs die hun rijopleiding bij de politie of de Koninklijke Marechaussee hebben gevolgd. Voor ritten met een verhoogd veiligheidsrisico zoals het vervoer van VIP's of waardevolle bagage, beschikt Centurion over een eigen Flex-team.

Het Flex-team bestaat uit speciaal opgeleide beveiligers … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Chauffeursdiensten
 

Ajax Chubb Varel is een innovatief bedrijf op het gebied van elektronische beveiliging en alarmcentralediensten. Met meer dan 130.000 klanten, waaronder de top van het Nederlandse bedrijfsleven, banken, overheidsinstellingen, industriële instellingen, het midden- en kleinbedrijf en particulieren zijn wij toonaangevend op het gebied … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Brandbeveiliging, Camerasystemen, Inbraakdetectiesystemen, Toegangscontrolesystemen
 

Onze (geüniformeerde) beveiligingsmedewerkers voeren hun toegangscontrolewerkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen- en goederenverkeer eventueel gecombineerd met ondersteunende taken ten behoeve van (logistieke) bedrijfsprocessen, zoals receptie- … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

CODE is een landelijk werkend en flexibel beveiligingsbedrijf dat 24 uur per dag bereikbaar is.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Surveillance
 

CSC Security houdt zich uitsluitend bezig met oplossingen voor tijdelijk en/of permanent beveiligen van objecten, evenementen, gebouwen, terreinen, bouwprojecten en bijzondere tentoonstellingen.

Het gaat hierbij om beproefde oplossingen met behulp van geavanceerde elektronische beveiligings- en bewakingsapparatuur. Hoewel we … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Als PKVW-erkend bedrijf bieden wij u de zekerheid dat alle door ons uitgevoerde werkzaamheden getoetst worden door de certificeringinstantie.  

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Deko Alarm & Beveiligingstechniek waakt al bijna 40 jaar met succes over uw veiligheid. Niet voor niets zijn wij uitgegroeid tot het grootste en één van de meest veelzijdige beveiligingsbedrijven van Noord-Holland.

Wij kunnen u van diens zijn met de installatie van inbraakdetectiesystemen, camerasystemen, … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Installatiediensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 2,17 seconden.