Laatste nieuws
 
 
  Bedrijven A-Z  
Totaal resultaten: 189

 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging, Objectbeveiliging, Horecabeveiliging
 

AM Dog Security is een jong en dynamisch beveiligingsbedrijf, dat mogelijkheid bied een breed scala van diensten aan te kunnen bieden waarbij professionaliteit en uitstraling een prioriteit is.


 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Veiligheid is een complexe combinatie van factoren waarbij geen enkel detail over het hoofd gezien mag worden. Daarom worden er procedures ontwikkeld en wordt het bedrijf regelmatig grondig getest. ANVD is geheel ISO 9001-2000 gecertificeerd.

ANVD Brandwachten is gecertificeerd volgens VCA**, ANVD Bewaking beschikt over RSE … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Opleidingen en trainingen, Receptie, Recherche- en opsporingsdiensten
 

Argus Security International heeft ruime ervaring op het gebied van beveiliging. Argus heeft gewerkt voor de Koninklijke Familie, het Koninklijk Huis, de Britse Ambassade in Den Haag, het Ministerie van Buitenlandse Zaken op diverse grote Nederlandse evenementen.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Persoonbeveiliging
 

AVDD beschikt over een eigen wagenpark en gemotiveerde en gediplomeerde mensen die à la minute oplossingen bieden voor uw veiligheidsvraagstukken. Snel, flexibel en zonder gedoe. Korte lijnen, snelle actie, kordaat optreden en goede communicatie zijn de eigenschappen waarmee AVDD zich onderscheidt ten opzichte van doorsnee beveiligingsbedrijven. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Objectbeveiliging
 

   

Categorie: Beveiligingsdiensten, Detachering, Evenementenbeveiliging, Opleidingen en trainingen
 

Wij kunnen u van dienst zijn met objectbeveiliging, winkelsurveillance, mobiele surveillance, alarmopvolging, evenementenbeveiliging en persoonsbeveiliging.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Wij hebben de afgelopen 37 jaar een brede beveiligingservaring en -expertise opgebouwd die wij inzetten voor steeds meer opdrachtgevers die precies weet waarvoor ze bij ons terecht kunnen, veelzijdige bewakingsspecialist zonder franje.

Wij zijn een flexible bewakingsorganisatie met gemotiveerde, representatieve medewerkers. … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

Reeds 30 jaar vakkennis, goede opleiding, enthousiasme en liefde voor het vak, dat zijn de kenmerken van onze beveiligers. Ervaren rotten in het vak en leergierige jonge mensen die snel ervaring opdoen en met een gezonde dosis vakkundig wantrouwen de belangen van de opdrachtgevers beschermen.

Van Gijn is werkzaam in 's-Hertogenbosch … 

Categorie: Beveiligingsdiensten, Surveillance
 

Bewaking en beveiliging zijn doorgaans niet de primaire activiteiten van een organisatie. Vaak is onduidelijk welke schade kan ontstaan of welke incidenten zich kunnen voordoen.

Bewakingsdienst Zuid West adviseert u door de risicofactoren in kaart te brengen en passende maatregelen aan te bevelen. Laat u adviseren door onze … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
 

De werkwijze van Bloemink Security is gericht op het zo onopvallend mogelijk vermijden van onregelmatigheden.  

Categorie: Beveiligingsdiensten, Evenementenbeveiliging
 

Het garanderen van veiligheid voor personeel, klanten en bezoekers is primair een verantwoordelijkheid van de ondernemer/organisator. Om hier serieus invulling aan te geven is gedegen kennis en ervaring nodig. Kennis en ervaring die bij organisatoren en ondernemers lang niet altijd aanwezig is. Met Bluestar Security Security & Services … 

Categorie: Beveiligingsdiensten
   
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 1,84 seconden.