Nieuws  
 

Google maakte gisteren bekend dat het enkele e-mailbeveiligings- en complianceservices toevoegt aan Google Apps Premier Edition.
Google nam e-mailbeveiliger Postini eerder dit jaar over voor een bedrag van 625 miljoen dollar. "Met Postini zien we kans om bedrijven van iedere omvang completere gehoste diensten aan te bieden", aldus vice-president Dave Girouard van Google Enterprise. "We voegen nu al snel de marktleidende beveiligings- en compliancemogelijkheden van Postini toe aan Google Apps Premier Edition."
Zo worden de spam- en virusfilters van Google Apps uitgebreid met een spam- en virusfiltering die is aan te passen aan de aard van het bedrijf. Policies voor uitgaand e-mailverkeer zijn nu centraal af te dwingen. Zo is het mogelijk om aan ieder uitgaand bericht een footer toe te voegen of om berichten met bepaalde sleutelwoorden of attachments te blokkeren. Met de Postini-technologie kunnen berichten die gedurende de laatste negentig dagen zijn verwijderd bovendien weer worden teruggehaald.

De Postini-toevoegingen zijn nu al zonder meerprijs beschikbaar in de Engelstalige versie van Google Apps. De internationale edities worden volgende maand opgewaardeerd.
 

Plaats op:
Datum: 4 oktober 2007
Gerelateerde artikelen  
16-04-2009 Nieuws SCC nieuwe Google Enterprise Partner
05-02-2008 Nieuws Google introduceert nieuwe beveiliging van e-mail
21-09-2010 Nieuws Google viert groei, innovatie en beveiliging
13-04-2011 Nieuws VASCO Data Security beveiligt Google apps
22-03-2017 Nieuws Palo Alto Networks ziet misbruik van adware op Android-apparaten toenemen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,75 seconden.