Nieuws  

ADT, leverancier van elektronische branddetectie- en beveiligingssystemen in Europa, is het eerste beveiligingsbedrijf dat zijn alarmservice-centrale aansluit op de alarmgateway via het One-netwerk (IP-VPN) van KPN. Door gebruik te maken van IP-VPN biedt ADT zijn klanten een oplossing om veilig en betrouwbaar via IP alarmmeldingen te verzenden.

Naast de hoge veiligheid is het netwerk ook uiterst betrouwbaar doordat er voorzien is in een redundante back-up transmissie over GPRS. De GPRS back-up zal helpen bij het verminderen van het aantal valse alarmmeldingen en zorgt voor de gevraagde noodstroomvoorziening in kader van de BORG regeling.

De combinatie van de alarmgateway en het One-netwerk van KPN zijn uitermate geschikt voor alarmverificatie via videobeelden. Dit sluit aan op de overeenkomst met de overheid die op 1 april jongstleden alarmverificatie verplicht heeft gesteld.

Jan Kuipers, Algemeen Directeur van ADT Nederland: "Met deze contractondertekening laat ADT zien continue voorop te lopen in het streven naar nieuwe geavanceerde beveiligingsoplossingen. Ik ben zeer verheugd dat we onze klanten een nog veiligere en betrouwbare verbinding kunnen aanbieden." Voorlopig is deze dienst exclusief beschikbaar voor bedrijven die een internet of IP-VPN verbinding hebben van KPN.

Plaats op:
Datum: 23 augustus 2007
Bron: ADT Fire and Security Nederland
Gerelateerde artikelen  
14-05-2007 Nieuws KPN werkt samen met beveiligingsbranche
13-07-2006 Nieuws Group 4 Securicor kiest beveiligd IP-netwerk van KPN voor toepassingen in G4S …
08-07-2009 Nieuws Zakelijk Alarm van KPN via Chubb Varel beschikbaar
28-07-2011 Nieuws ADT Triotec brandmelder verifieert brandmeldingen
22-06-2018 Nieuws Euralarm publiceert Europese studie over valse alarmmeldingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 10,91 seconden.