Nieuws  
 

Per 1 juli 2007 heeft Wiltec B.V. te Uden de activiteiten van HS Safety & Systems te Capelle aan den IJssel overgenomen. Met deze overname versterkt het bedrijf haar positie als specialist op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Beroepskleding. De overname van HS Safety & Systems past binnen de strategie van Wiltec om de vooraanstaande positie in de markt verder uit te bouwen.

HS Safety & Systems is al sinds 1985 actief op de Nederlandse markt en heeft zich gespecialiseerd op het gebied van Persoonlijke Beschermingsmiddelen (PBM), Beroepskleding, (Poets)papier en Hygiëneproducten. Het bedrijf richt zich hierbij voornamelijk op de eindgebruikers van deze artikelen. Met het brede assortiment en de service-gerichte organisatie was HS Safety & Systems in staat om een totaalpartner te zijn voor haar klanten. Aan het hoge serviceniveau, de snelle levering en een persoonlijke benadering van relaties wordt ook door Wiltec veel waarde gehecht.

De activiteiten van HS Safety & Systems zullen voor het grootste deel worden ondergebracht bij de vestiging van Wiltec in Spijkenisse. In deze vestiging zijn de activiteiten rondom Beroepskleding, Persoonlijke Beschermingsmiddelen en Veiligheidsschoenen geconcentreerd. Door de overname wordt de regiopositie van Wiltec Spijkenisse versterkt en daarnaast behouden de klanten van HS Safety & Systems een regionaal aanspreekpunt.

Wiltec, marktleider in verf-, lijm- en kitspuitapparatuur, is in de loop der jaren uitgegroeid tot één van de grootste en meest gespecialiseerde leveranciers van Persoonlijke Beschermingsmiddelen, Beroepskleding en Veiligheidsschoenen in de Benelux. In april dit jaar zijn de activiteiten van Industry Wear Krimpen B.V. al bij de vestiging in Spijkenisse gevoegd. Daarnaast zijn in het recente verleden al diverse bedrijven in deze branche overgenomen, waaronder Prestop B.V., Interlloyd B.V., Neskrid B.V., HC Safety Group B.V., Hacomfort B.V., Safetec B.V., Veldhoen B.V. en Handelscompagnie B.V. Met deze overnames wist Wiltec diverse exclusieve merken en importeurschappen te verwerven, waaronder dat van Showa, Neskrid, Peltor en Scott. In totaal biedt de Wiltec Groep werk aan 165 mensen en heeft de onderneming een jaaromzet van ongeveer 30 miljoen Euro.

Plaats op:
Datum: 12 juli 2007
Gerelateerde artikelen  
22-08-2007 Nieuws RICAS neemt Ridderikhoff over
03-01-2012 Nieuws Overname Safety Control door Breijer (Trigion)
01-09-2011 Nieuws Webpagina Trigion Safety Opleidingen 'live'
17-12-2009 Nieuws Lenel tekent samenwerkingsovereenkomst met Nsecure
08-04-2011 Nieuws Checkpoint Systems Benelux verhuist naar Terborg
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.