Nieuws  

Axis Communications, leverancier van netwerkcamera’s en videoservers introduceert de Axis 247S. Dit is een kleine en ultracompacte videoserver die aan een analoge camera is gekoppeld. Hierdoor is het mogelijk om beelden van een analoge camera in een digitaal netwerk te integreren. De videoserver is bijzonder geschikt voor ruimtes waarin discrete beveiliging is vereist, zoals winkels, banken en overheidsgebouwen.

De Axis 247S converteert de beeldenstroom van één analoge camera naar digitale full frame rate video. Daarbij ondersteunt de videoserver gelijktijdig JPEG en Motion MPEG4 en optimaliseert voor beide beeldformaten de beeldkwaliteit en de benodigde bandbreedte. De videoserver beschikt verder over audio- en bewegingsdetectie en eenrichtings-audio om ter plaatse mee te kunnen luisteren.

Dankzij het kleine formaat en de mogelijkheid van stroomtoevoer via Power over Ethernet (PoE) is het eenvoudig om de videoserver te verplaatsen of om instellingen te veranderen. Ook kan de videoserver de gekoppelde analoge camera van stroom voorzien. Door de videoserver vlakbij de analoge camera te hangen is verzending van de beelden via een COAX-kabel niet nodig. De beelden worden overgezet naar digitale signalen en gelijk via het IP-netwerk verzonden. Waardoor de beeldkwaliteit optimaal blijft.

Plaats op:
Datum: 3 mei 2007
Bron: Axis Communications
Gerelateerde artikelen  
14-12-2009 Nieuws Axis komt met drie camera-accessoires
05-01-2007 Nieuws Nieuwe megapixelcamera voor veeleisende surveillance-omgeving
11-10-2013 Nieuws Axis introduceert nieuwe video encoders
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
22-05-2007 Nieuws Axis verbreedt productaanbod met megapixel netwerkcamera: AXIS 211M
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.