Nieuws  

IBM en Axis Communications, leverancier van netwerkcamera’s, gaan een samenwerking aan. IBM gaat de Axis-camera’s aanbieden als onderdeel van een nieuwe digitale videosurveillance-oplossing. Het open framework is compleet op maat te maken en ondersteunt het gehele assortiment van Axis’ netwerkcamera’s en videoservers.

 De officiële samenwerking volgt op een periode van pilotprojecten van IBM, waarin bij verschillende IBM-klanten beveiligingsoplossingen met Axis-camera’s werden geïmplementeerd. Deze pilots waren gericht op centrale monitoring, intelligente videoanalyse en real time-alerts, ongeacht plaats en tijdzone. Naast het gebruik binnen de beveiligingsoplossing verbindt IBM de netwerkcamera’s en videoservers van Axis ook aan andere klantapplicaties, waaronder retailsoftware. Dat maakt de netwerkvideo tot een volledig geïntegreerd hulpmiddel bij de preventie van bedrijfsverliezen en het genereren van managementinventarisaties.

 Jeanne Jang, global leader bij IBM Digital Video Surveillance: “Netwerkcamera’s met kwaliteit zijn noodzakelijk binnen de veeleisende markt van digitale videoserveillance-oplossingen. Door de integratie van Axis-camera’s ontstaat een flexibele en gebruiksvriendelijke oplossing, die bovendien eenvoudig te installeren en te beheren is.”

Plaats op:
Datum: 17 april 2007
Gerelateerde artikelen  
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
22-05-2007 Nieuws Axis verbreedt productaanbod met megapixel netwerkcamera: AXIS 211M
30-10-2013 Nieuws AXIS introduceert netwerkcamera's voor bewegingen in HD-kwaliteit
05-11-2007 Nieuws Axis introduceert sabotage-alarm voor netwerkcamera’s
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert ‘betaalbare’ thermische netwerkcamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ďż˝ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.