Nieuws  
 

Proofpoint is door de National Cyber Security Alliance uitgeroepen tot National Cybersecurity Awareness Month (NCSAM) Champion. Het bedrijf steunt de toenemende wereldwijde inspanningen om bewustwording over online veiligheid en privacy te bevorderen. Om het initiatief verder kracht bij te zetten heeft Proofpoint een gratis Cybersecurity Awareness Month-kit gelanceerd om organisaties te helpen hun werknemers een goede beveiligingseducatie te bieden.

“Wij geloven dat alle organisaties, ongeacht hun budget, over de nodige tools moeten beschikken om hun medewerkers te informeren en hen om te vormen tot een krachtige laatste verdedigingslinie tegen de hedendaagse mensgerichte aanvallen”, aldus Amy Baker, Vice President Security Awareness Training Strategy and Development bij Proofpoint. “Wij zijn verheugd om onze klanten en de volledige gemeenschap van dynamisch onderwijsmateriaal te voorzien zodat ze security top-of-mind kunnen houden. Bovendien kunnen we best practices voor veiligheidsbewustzijn verder versterken door onze positie als National Cybersecurity Awareness Months Champion.”

Proofpoints gratis Cybersecurity Awareness Month-programma maakt deel uit van een steeds groter wordende collectie van oplossingen voor trainingen van veiligheidsbewustzijn. Deze materialen zijn ontworpen om het gedrag van gebruikers te verbeteren en hen te wapenen tegen de nieuwste bedreigingen. De kit bevat een communicatieplan, poster, nieuwsbrief, infographic, blog, bewustwordingsvideo, diapresentatie, opgenomen webinar en de Proofpoints Attack Spotlight-bewustzijnsmodules. Organisaties kunnen de kit hier gratis downloaden.

Als NCSAM Champion werkt Proofpoint samen met bedrijven, overheidsinstellingen, hogescholen en universiteiten, verenigingen, non-profitorganisaties en individuen om het NCSAM-thema van dit jaar te promoten: “Own IT. Secure IT. Protect IT.” Iedereen wordt aangemoedigd om #BeCyberSmart te zijn met behulp van best practices voor cybersecurity. NCSAM timmert al 16 jaar aan de weg om alle Amerikanen te voorzien van de informatie die ze nodig hebben om veiliger en betrouwbaarder online te blijven.

Plaats op:
Datum: 22 oktober 2019
Bron: Proofpoint
Gerelateerde artikelen  
27-01-2020 Nieuws Rapportage van e-mails belangrijk bij phishing-aanvallen
17-07-2019 Nieuws Lantech breidt portfolio uit met samenwerking Proofpoint
12-07-2019 Nieuws Gegevensbescherming belangrijke uitdaging voor eindgebruikers
13-09-2019 Nieuws Proofpoint breidt partnerschap met Okta uit
04-10-2019 Nieuws Organisaties laks met cybertraining medewerkers
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.