Nieuws  
 

Proofpoint verbreedt zijn technologische partnerschap met Okta, een aanbieder van toegangs- en identiteitsbeheer. De uitgebreide samenwerking moet organisaties helpen hun meest bedreigde werknemers beter te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen.

Door de integratie kunnen gezamenlijke klanten gebruikmaken van de Proofpoint-index van Targeted Attack Protection-aanvallen. De index stelt de mens centraal en rangschikt bedreigingen op basis van hun ernst. Dit helpt organisaties om hun Very Attacked People (VAP's) te identificeren en deze beter te beschermen met strengere toegangscontroles via de Okta Identity Cloud.
 
“Ons Okta-partnerschap levert uitzonderlijke waarde voor onze klanten en kanaalpartners. We breiden het verder uit om organisaties te helpen de bescherming te verbeteren voor werknemers waarop de meest gevaarlijke en gerichte phishing-, malware- en oplichter-aanvallen gemunt zijn”, zegt Ryan Kalember, Executive Vice President Cybersecurity Strategy van Proofpoint. “Criminelen blijven specifieke mensen binnen organisaties aanvallen, waaronder veel mensen die van oudsher niet als waarschijnlijke slachtoffers worden beschouwd. Onze informatie hierover biedt essentieel inzicht in wie de VAP's van een organisatie zijn en hoe ze worden aangevallen. Wij hebben verschillende adaptieve controles in onze oplossingen ingebouwd en onze samenwerking met Okta breidt deze mogelijkheden uit naar identiteits- en toegangsbeheer. Dit biedt extra accountbescherming met een naadloze, cloud-to-cloud-integratie.”
 
Klanten van Proofpoint en Okta kunnen nu Proofpoint Targeted Attacked Protection (TAP) integreren met de Okta Identity Cloud. Gebruikers die door Proofpoint als VAP's worden geïdentificeerd, worden automatisch in een risicogroep in Okta geplaatst. Hierdoor kunnen beheerders adaptieve beleidscontroles en hogere zekerheidsfactoren toepassen voordat de VAP’s toegang tot bedrijfsmiddelen krijgen.

Plaats op:
Datum: 13 september 2019
Bron: Proofpoint
Gerelateerde artikelen  
17-07-2019 Nieuws Lantech breidt portfolio uit met samenwerking Proofpoint
22-10-2019 Nieuws Cybersecurity-trainingskit van NCSAM Champion Proofpoint
31-05-2019 Nieuws Emotet goed voor 61% van kwaadaardige payloads
05-11-2019 Nieuws Overname ObserveIT door Proofpoint
18-04-2019 Nieuws Proofpoint over toename social engineering
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.