Nieuws  
 

Infoblox biedt nu BloxOne Threat Defense aan: de eerste hybride securityoplossing in de markt die DNS inzet om dreigingen te detecteren en tegen te gaan.

BloxOne Threat Defense heeft een schaalbare, hybride architectuur. De oplossing zorgt ervoor dat zowel de bestaande netwerken van bedrijven beveiligd zijn, als ook digitale transformatietechnologie als de cloud, IoT en SD-WAN. BloxOne Threat Defense verhoogt de productiviteit van analisten en verlaagt de totale bedrijfskosten voor beveiliging tegen dreigingen. Ook verlaagt het platform, eerder bekend als Active Trust Cloud, de responstijd bij een incident dankzij concrete inzichten uit de gehele security stack, waaronder SOAR (Security Orchestration Automation Response), en door geautomatiseerde acties die gebruik maken van uitgebreide integraties met het ecosysteem.

Hoewel bedrijven talloze security tools in hun stack hebben, wordt slechts een klein aantal dreigingen (zo’n 4%) onderzocht, mede door gebrek aan personeel. Uit onderzoek van het Ponemon Institute blijkt dat bedrijven gemiddeld 196 dagen nodig hebben om een datalek te identificeren. Dit resulteert in een verlies van 3,6 miljoen dollar per jaar en heeft een negatieve impact op de reputatie van een bedrijf. CISO’s staan voor steeds meer uitdagingen: ze moeten meer gedaan krijgen met minder middelen, en worden geacht de securityarchitectuur te vereenvoudigen, compliance te verhogen en de veiligheid van data te kunnen garanderen.

Bedrijven hebben behoefte aan een schaalbare, eenvoudige en fundamentele security-oplossing die dreiging opspoort in de dynamische netwerken van vandaag de dag. DNS is een onmisbaar onderdeel van de basis van het internet en iedere vorm van IP-communicatie. Hoewel DNS niet de grootste bekendheid geniet, biedt het de ideale basis voor security, omdat het in ieder netwerk aanwezig is, nodig is voor connectiviteit en mee kan schalen met de grootte van het internet. BloxOne Threat Defense biedt een hybride oplossing die ervoor zorgt dat bedrijfsnetwerken altijd, waar dan ook beveiligd zijn, en gebruik maakt van de bestaande infrastructuur (DNS) van een bedrijf.

BloxOne Threat Defense maakt gebruik van zeer accurate dreigingsinformatie en analyses op basis van machine learning en detecteert daarmee hedendaagse malware, ransomware, phishing, exploit kits, data-extractie door DNS, DGA, DNS Messenger, fast-flux-aanvallen en nog veel meer. Dankzij de hybride aanpak zijn organisaties in staat om de cloud in te zetten om meer dreigingen te detecteren, terwijl ze tegelijkertijd meer inzichten hebben en een volledige integratie met het lokale ecosysteem mogelijk is.

Plaats op:
Datum: 11 juni 2019
Bron: Infoblox
Gerelateerde artikelen  
03-11-2016 Nieuws Intel Security komt met oplossingen om digitale economie te beschermen
27-03-2018 Nieuws McAfee versterkt de samenwerking tussen mens en machine
20-10-2017 Nieuws McAfee Cloud Workload Security bevordert veilig gebruik van de cloud
26-01-2018 Nieuws Infinity Total Protection van Check Point
19-08-2019 Nieuws Mimecast brengt data naar organisaties met Threat Intelligence
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.