Nieuws  
 


Het Nationaal Security Evenement, een succesvol beursconcept uit de beginjaren van deze eeuw, wordt op verzoek van tal van marktpartijen uit de beveiliging nieuw leven ingeblazen. Geen ‘ouderwetse’ beurs, maar een gelegenheid voor installateurs en hun klanten om hoogwaardige kennis op te doen en de technologie van morgen te ervaren.

Het evenement dat plaatsvindt op 8 en 9 april 2020 in Expo Houten, wordt gekenmerkt door een hoge mate van interactiviteit tussen leveranciers en afnemers. Het is een formule die tot stand komt binnen een werkgroep, waarin onder andere vertegenwoordigers van de belangrijkste brancheverenigingen deelnemen.  Zo kan het evenement optimaal inspelen op de informatiebehoefte van deze tijd, waarin veranderingen zich sneller voordoen dan ooit tevoren.

Het Nationaal Security Evenement is primair gericht op system integrators, installateurs, technische diensten en andere geïnteresseerden in technische beveiligingsoplossingen. Deze doelgroep staat voor tal van grote uitdagingen, zoals de digitalisering van de maatschappij, de strenge privacywetgeving, de kwetsbaarheid voor cybercrime en de snel veranderde vraag van de markt. Dat schept behoefte aan een podium waarop intensief hoogwaardige kennis kan worden uitgewisseld; kennis van fabrikant naar markt over de nieuwste technologie en kennis van markt naar fabrikant over de veranderende behoeftes.  Daarom zijn naast technische bedrijven, zeker ook eindgebruikers van harte welkom op het Nationaal Security Evenement.

Het Nationaal Security Evenement wordt georganiseerd door een team van marktpartijen in nauwe samenwerking met VEBON-NOVB, Techniek Nederland (voorheen Uneto VNI) en VEB – Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven.
Daarnaast zijn tal van mediapartners binnen en buiten de sector actief betrokken bij de organisatie van het evenement.


Plaats op:
Datum: 17 april 2019
Gerelateerde artikelen  
15-08-2006 Nieuws Nieuw nationaal platform voor beveiligings- en veiligheidsbranche
10-01-2007 Nieuws Hal extra voor Safety & Security Amsterdam 2007
08-10-2018 Nieuws Kennisdag Toegangscontrole ARAS
01-02-2017 Achtergrondartikelen IDIS viert 20 jaar innovatie
01-08-2011 Nieuws Bluestar beveiligd muziekfeest Breda Barst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.