Nieuws  
 

Hoewel de AVG bijna een jaar geleden van kracht werd, voldoen veel bedrijven nog altijd niet aan de AVG. Privacybescherming en voldoen aan de AVG zouden voor elke onderneming hoog op de agenda moeten staan, maar zij vinden het vaak te ingewikkeld en te duur. Volgens Privacy Zeker en SecureMe2  hoeft dat helemaal niet zo duur en ingewikkeld te zijn als veel bedrijven denken. Beide bedrijven bundelen nu de krachten om ondernemers nóg beter te helpen om aan de privacywetgeving te voldoen, zowel op juridisch als op technisch gebied.

Voldoen aan de AVG vergt een combinatie van juridische, organisatorische en technische zaken - denk aan verschillende procedures, documenten, registers en securitymaatregelen. Het zijn zaken die door veel bedrijven geassocieerd worden met complexe toestanden en hoge kosten. Door een innovatieve aanpak maken Privacy Zeker en SecureMe2 het voldoen aan de AVG een stuk eenvoudiger en veel goedkoper, onder meer door een betaalbaar abonnementsmodel en een toegankelijke klantbenadering. De samenwerking brengt een alles-in-een ‘AVG-pakket’ binnen bereik van het mkb.

Bovendien werken beide bedrijven ook samen met Hiscox, aanbieder van cyberverzekeringen voor bedrijven. Als onderdeel van deze samenwerking krijgen klanten van SecureMe2 nu gratis toegang tot het AVG-startpakket van Privacy Zeker, met onder andere privacy e-learning en een datalekregister.

 


 

Plaats op:
Datum: 17 april 2019
Gerelateerde artikelen  
06-02-2019 Nieuws SecureMe2 biedt nu ook voor consumenten
30-05-2018 Nieuws Securityscan voor houders van cyberpolissen
04-05-2018 Nieuws SecureMe2 lanceert het SAM Cyber Alarm
05-12-2018 Nieuws Samenwerking SecureMe2 en NFIR
06-05-2019 Nieuws Cyberalarm eveneens als Security-as-a-Service oplossing
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.