Nieuws  
 

Afnemers van de Alarmgroep Nederland (AGN) zijn ook de komende vier jaar verzekerd van beveiliging op afstand vanuit het Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop. Vrijdag 15 maart hebben Securitas en AGN de overeenkomst getekend en de samenwerking met vier jaar verlengd tot en met 2022.

Onderdeel van de service van de AGN naar haar afnemers is onder meer de dienstverlening vanuit het recent vernieuwde Securitas Operations Center. Vanuit het SOC worden de panden en persoonlijke eigendommen van de afnemers met de nieuwste technologieën beveiligd. De alarmcentrale is koploper in de regie over preventieve en toekomstbestendige veiligheidsoplossingen en een centrum waarin optimaal samenspel tussen Customer Service Operations en Support en Data Analytics centraal staat.
 
De AGN is een samenwerkingsverband tussen meer dan dertig kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven die gespecialiseerd zijn in inbraaksignalering, toegangsbeheer, camerabewaking, brandbeveiliging en domoticasystemen. De AGN-leden werken onderling intensief samen op het gebied van bijvoorbeeld productinkoop en kennisuitwisseling. Het samenwerkingsverband kan daardoor een totaalpakket aan beveiligingssystemen bieden met een landelijke dekking en toch maar één aanspreekpunt.

Securitas zal vanuit haar Securitas Operations Center (SOC) in Geldrop de afnemers van de AGN voornamelijk op afstand beveiligen. Binnen het SOC zijn de Particuliere Alarm Centrale, het Video Monitoring Center, de High Security Room, de dispatch afdeling voor Securitas Mobile en het

Plaats op:
Datum: 18 maart 2019
Bron: Securitas
Gerelateerde artikelen  
15-01-2019 Nieuws Samenwerking Security Business Group (SBG) en Securitas verlengd
25-08-2011 Nieuws Gemeente Den Haag kiest voor Securitas
18-06-2009 Nieuws Securitas tekent samenwerkingscontract met DSM
03-10-2006 Nieuws Securitas AB lanceert nieuwe website
04-05-2009 Nieuws Securitas neemt De Vree Security over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.