Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Gemalto is door Identify3D geselecteerd om het intellectueel eigendom en de kwaliteit van de digitale productieketen in de cloud te beveiligen. Identify3D is leverancier van digitale productiesoftware en zal gebruikmaken van Gemalto’s SafeNet Data Protection on Demand cloudgebaseerde HSM-dienst. Deze nieuwe dienst waarborgt de kwaliteit van hun digitale productiediensten in de cloud en beschermt het intellectuele eigendom van klanten.

Identify3D heeft veel klanten in extreem veiligheidsgevoelige sectoren zoals defensie en lucht- en ruimtevaart. Om gevoelige informatie van klanten en intellectueel eigendom te beschermen, is het voor de leverancier cruciaal om strenge controles op het gebied van databeveiliging te integreren in de cloudgebaseerde diensten. Identify3D heeft on-premise mogelijkheden en cloud providers overwogen, maar koos uiteindelijk voor Gemalto’s SafeNet Data Protection on Demand. Dit platform biedt naast cloudgebaseerde Hardware Security Modules (HSM’s) namelijk ook encryptie- en sleutelmanagementoplossingen die makkelijk integreren met cloudservices en IT-producten die al worden gebruikt door klanten.

Stephan Thomas, co-founder en Chief Strategy Officer van Identify3D: “Veiligheid is een integraal onderdeel van alles wat we doen. In onze branche wordt beveiliging vaak alleen ingezet als klanten erom vragen. Dat is niet de manier waarop wij werken. Voor ons moet beveiliging, en dan met name databescherming, vanaf dag één onderdeel zijn van het proces. Onze klanten willen hun capaciteiten uitbreiden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een oplossing waarmee zij comfortabel kunnen groeien, zonder afbreuk te doen aan onze beveiligingsprincipes.”

Met SafeNet Data Protection on Demand is Identify3D in staat om een cloudgebaseerde HSM-dienst in te zetten. De organisatie kan nu veilige digitale productiediensten aanbieden en tegelijkertijd profiteren van de flexibiliteit en schaalbaarheid van een managed cloudgebaseerde beveiligingsservice zonder enige investering vooraf. “Binnen een paar maanden na de implementatie van de oplossing waren de kosten al met 35% gedaald”, vertelt Thomas. “Ook besparen we veel tijd. We kunnen nu snel en efficiënt nieuwe klanten toevoegen, vaak binnen een uur.”

“Het is verfrissend om een ander bedrijf te zien dat net als wij veiligheid op de eerste plaats zet”, zegt Todd Moore, Senior Vice President Data Protection bij Gemalto. “Bedrijven hebben te lang een ‘koop nu, beveilig later’-principe voor hun klanten gehanteerd. Dit brengt veel eindgebruikers in gevaar. Met SafeNet Data Protection on Demand kan Identify3D efficiënt een veilige digitale productiedienst leveren die zowel voldoet aan de kwaliteit van dienstverlening als aan de eisen van klanten op het gebied van databescherming.”

Plaats op:
Datum: 14 maart 2019
Bron: Gemalto
Gerelateerde artikelen  
12-03-2019 Nieuws Nieuwe cloud HSM on demand oplossingen van Gemalto
07-11-2017 Nieuws Gemalto introduceert on demand-beveiligingsplatform
07-09-2016 Nieuws Nieuwe oplossingen van Gemalto voor beveiliging big data
21-03-2017 Nieuws Gemalto maakt volledige controle over encryptiesleutels mogelijk
27-09-2017 Nieuws Gemalto helpt bij vereenvoudigen van encryptie activiteiten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.