Nieuws  
 

De Qualys Container Security-oplossing voor de nieuwe AWS Marketplace maakt het voor klanten mogelijk om met enkele klikken inzicht te creëren in en beveiliging te realiseren van container-applicaties die draaien op Amazon Web Services (AWS).

AWS-klanten kunnen nu de Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS)-console en AWS Marketplace gebruiken om containeroplossingen te identificeren, produceren en implementeren, inclusief Qualys Container Security. Met de nieuwe release breidt AWS Marketplace zijn bestaande voordelen en functies uit naar containerproducten, met een zoekfunctie die toegang biedt tot een samengestelde catalogus van vertrouwde software van gerenommeerde leveranciers.

DevOps- en SecOps-teams kunnen Qualys Container Security gebruiken om hun container-native-applicaties op AWS te monitoren en verder te beveiligen zonder hun bestaande Continuous Integration and Deployment (CI/CD)-pijplijnen te onderbreken. Ze kunnen de inhoud van hun containerimage beoordelen op kwetsbaarheid, bepalen welke images worden geïmplementeerd, inzicht krijgen in de activiteit van runtime-applicaties en het normale applicatiegedrag automatisch afdwingen.

“Containers hebben een nieuwe snelheid, schaal van bedrijfsinnovatie en digitale transformatie teweeggebracht en veranderen de vereisten om applicaties te beveiligen en te monitoren”, zegt Philippe Courtot, voorzitter en CEO bij Qualys Inc. “Qualys Container Security stelt bedrijven in staat inzicht en beveiliging in te bouwen in hun container-native-applicaties die draaien op AWS.”

Het Qualys Cloud Platform
Qualys Cloud Platform biedt klanten een uniform beeld van IT, beveiliging en compliance tussen on-premises assets, endpoints, clouds, containers en webapplicaties. Hierdoor verminderen de kosten en de complexiteit van het beheren van meerdere beveiligingsleveranciers drastisch.

Het Qualys-platform levert momenteel 18 volledig geïntegreerde, centraal beheerde en automatisch bijwerkende best-of-breed beveiligings- en compliance-oplossingen. Door het automatisch verzamelen en analyseren van veiligheids- en compliancegegevens van IT-middelen biedt het Qualys Cloud Platform klanten schaalbaarheid, zichtbaarheid, nauwkeurigheid en een breed scala aan mogelijkheden om cyberaanvallen te bestrijden en beveiliging in te bouwen in hun initiatieven voor digitale transformatie. 

Plaats op:
Datum: 20 december 2018
Bron: Qualys
Gerelateerde artikelen  
06-11-2018 Nieuws Qualys neemt container-securitybedrijf Layered Insight over
28-06-2018 Nieuws Container Sercurity-app van Qualys
06-11-2019 Nieuws Samenwerking Microsoft en Qualys voor beveiliging Azure
19-04-2017 Nieuws Qualys biedt klanten continue security en compliance
25-04-2018 Nieuws Qualys integreert met Security Command Center voor Google Cloud Platform
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,77 seconden.