Nieuws  
 

E-mail- en datasecuritybedrijf Mimecast stelt zijn e-mailsecurityinformatie beschikbaar voor de threat intelligence-oplossing IBM QRadar. Met Mimecast for IBM QRadar krijgen securityteams een beter inzicht in potentiële kwetsbaarheden, actuele aanvallen en mogelijke dreigingen via e-mail.
 
Het dreigingslandschap is sterk aan verandering onderhevig. IBM QRadar groepeert en volgt dreigingen naarmate deze zich verder ontwikkelen. Daardoor kunnen beveiligingsteams de dreigingen eenvoudiger prioriteren, sneller reageren en zo de impact van de aanval beperken. Gebruikers profiteren bovendien van een 'single point of view' op alle dreigingsinformatie.
 
Dankzij Mimecast for IBM QRadar is ook dreigingsinformatie uit e-mail onderdeel van die scope. E-mail blijft een van de belangrijkste aanvalsvectoren voor cybercriminelen. De threat intelligence-oplossing van IBM correleert dreigingsdata uit e-mail met andere databronnen en helpt daarmee geavanceerde dreigingen te signaleren. Ook herkent de oplossing door de integratie afwijkend gedrag in e-mailverkeer.

De integratie van Mimecast met IBM QRadar is een strategische zet. Threat intelligence is uitgegroeid tot een onmisbaar securityinstrument voor organisaties. Dat was een belangrijke conclusie uit het onlangs door Mimecast vrijgegeven rapport 'Threat Intelligence: Far-fetched Idea or Must-have Security Tactic?'.
 
Het rapport is opgesteld in samenwerking met de Cyber Resilience Think Tank, een denktank van vooraanstaande IT-influencers die hun kennis en expertise bundelen in strijd tegen cyberdreigingen. De denktank tipt organisaties onder andere hoe ze reeds aanwezige data effectiever kunnen inzetten voor securitydoeleinden. Ook geven de experts advies over de inzet van threat intelligence met een beperkt budget.

Plaats op:
Datum: 27 november 2018
Bron: Mimecast
Gerelateerde artikelen  
19-07-2018 Nieuws Mimecast komt met DNS Security Gateway
08-10-2018 Nieuws Mimecast beveiligt webverkeer met Web Security
13-03-2017 Nieuws Qualys voegt zich bij IBM Security App Exchange-community
07-05-2019 Nieuws Bitdefender breidt dienstverlening uit met Advanced Threat Intelligence
12-03-2019 Nieuws Specialisten analyseren nieuwe kwetsbaarheid in Microsoft Word
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.