Nieuws  
 

Cybersecurity is één van de belangrijkste investeringen voor bedrijven. Maar het is altijd de vraag: hoe goed is een bedrijf nu echt beveiligd? Om de wereldwijde bewustwording van de kloof tussen volwassenheid en risico's van cybersecurity te vergroten, biedt Secureworks een gratis evaluatie aan. Secureworks' Security Maturity Model helpt organisaties om hun volwassenheid te benchmarken met behulp van de Secureworks-methodologie. Leiders op het gebied van cyberbeveiliging die een eenvoudige online tool gebruiken met de ondersteuning van een Secureworks beveiligingsexpert ontvangen een rapport dat de capaciteiten en het gedrag van de organisatie over vijf essentiële cybersecurity-domeinen beoordeelt: security organisation en governance, security operations, cloud security, incident management en threat intelligence.

De aanleiding van deze service is een onderzoek dat Secureworks heeft uitgevoerd in de US. Uit dit onderzoek bleek dat meer dan een derde van de onderzochte organisaties (37%) te maken heeft met veiligheidsrisico's die hun beveiligingsvolwassenheid overstegen.

Het Security Maturity Model van Secureworks is een holistische, risicogestuurde benadering die elementen van bekende frameworks zoals National Institute of Standards and Technology (NIST) en ISO 27001/02 omvat, met inzicht uit de Global threat intelligence van Secureworks, analyses van meer dan 1.000 incident response engagementen per jaar en waargenomen best practices bij 4.500 klanten.

Plaats op:
Datum: 17 september 2018
Bron: Secureworks
Gerelateerde artikelen  
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
12-10-2018 Nieuws Secureworks en Carbon Black breiden strategisch partnerschap uit
06-09-2018 Nieuws SecureWorks erkend als Leider in The Forrester Wave
30-04-2019 Nieuws Nieuwe applicatie van Secureworks voor cybersecurity-analyse
25-10-2018 Nieuws Secureworks erkend als 'Leider' door IDC MarketScape
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.