Nieuws  

Axis Communications heeft Epko van Nisselrooij aangesteld als Business Development Manager Smart Cities. Van Nisselrooij is sinds 2012 werkzaam bij Axis in de rol van Businsess Development Manager A&E en kent als geen ander de uitdagingen van groeiende steden om de leefbaarheid te verbeteren. In zijn nieuwe rol zal hij werken aan nieuwe innovaties op het gebied van smart cities, waarbij het ontwikkelen van een Smart City-strategie voor nationale, regionale en lokale overheden een grote rol zal spelen.

Epko van Nisselrooij: “Door de groeiende verstedelijking zien we een toenemende aandacht voor leefbaarheid in steden en verstedelijkte gebieden. Axis biedt, samen met haar partners, verschillende oplossingen om steden te ondersteunen bij het verbeteren van de leefbaarheid, maar het blijft niet bij het leveren van een product of dienst. We zijn vaak betrokken bij het volledige ontwikkelproces en werken continu aan het verbeteren en ontwikkelen van oplossingen. Dit spreekt mij enorm aan en daarom ben ik er niet alleen trots op dat ik de positie van Axis binnen het segment ‘Smart City’ mag gaan verstevigen, maar ook dat ik kan bijdragen aan het creëren van slimme en veilige steden.”

Epko van Nisselrooij wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de hele regio Middle Europe en heeft het Axis-kantoor in Capelle aan den IJssel als standplaats.


Plaats op:
Datum: 14 augustus 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
14-08-2018 Loopbaan Axis Communications benoemt Epko van Nisselrooij
30-10-2019 Nieuws Axis presenteert innovatieve smart city-oplossingen
19-03-2019 Loopbaan Erik Baeten nieuwe Business Development Manager A&E Axis Benelux
11-10-2017 Nieuws Axis demonstreert Smart City-oplossingen
06-05-2019 Loopbaan Jeroen Dijkmans van Gunst Account Manager Axis Communications
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.