Nieuws  
 

Fortinet heeft het aanbod van Fortinet Security Fabric-oplossingen voor het Google Cloud Platform uitgebreid. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om het groeiende aanvalsoppervlak van hun hybride cloud-omgevingen effectiever te beschermen. In aanvulling op de FortiGate Next-Generation Firewall stelt Fortinet nu ook FortiManager, FortiAnalyzer en FortiWeb beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform. Dit biedt hen de mogelijkheid om diverse beveiligingslagen aan te brengen op basis van alles van next-generation firewalls tot beveiliging van internetapplicaties en analyses van bedreigingsinformatie. Daarbij zijn nu ook de recent geïntroduceerde Fabric Connectors beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform. Hiermee kunnen ze met een simpele muisklik consistente beveiligingsregels toepassen op verschillende instances tegelijk.

Om klanten te helpen om het tempo van digitale transformatie bij te benen en problemen rond de migratie van workloads te verlichten breidt Fortinet zijn aanbod van Security Fabric- oplossingen en Fabric Connectors voor het Google Cloud Platform uit. Organisaties kunnen nu virtuele instances van FortiManager en FortiAnalyzer afnemen voor NOC-SOC-beveiliging en een beroep doen op de FortiWeb Web Application Firewall en FortiGate Next-Generation Firewall. Nieuwe pay as you go-modellen voor FortiGate en FortiWeb binnen de Google Cloud Platform Marketplace en de mogelijkheid om een schaalbare cluster van Fortinet-instances in te richten dragen bij aan transparante beveiliging zonder digitale bedrijfsprocessen te vertragen. Ook de Fabric Connectors zijn nu beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform. Deze bieden integratie op basis van een simpele muisklik in combinatie met mogelijkheden voor automatisering en synchronisatie tussen het Google Cloud Platform en omgevingen op locatie. Organisaties kunnen daarmee op eenvoudige wijze uniforme beleidsregels toepassen op meerdere instances.

In het kader van hun digitale transformatie zetten organisaties hun workloads over van omgevingen op locatie naar publieke clouds. Daarmee kunnen ze profiteren van flexibiliteit en schaalbaarheid. Dankzij de beschikbaarheid van on demand capaciteit en pay as you go-modellen kunnen ze hun bestaande en nieuwe applicaties sneller opschalen. Maar met de snelle uitbreiding van hun netwerk groeit ook hun aanvalsoppervlak. Daarmee ontstaat een behoefte aan beveiligingsoplossingen die met gemak meerdere omgevingen kunnen omspannen zonder voor extra complexiteit te zorgen. Veerkracht is een andere belangrijke reden waarom organisaties naar de cloud overstappen. Dit vraagt om beveiligingsoplossingen waarvan de capaciteit even snel kan worden verhoogd en verlaagd als die van internetapplicaties.

De Fortinet Security Fabric biedt beheer van beveiligingsregels via een centrale console. Gebruikers van het Google Cloud Platform profiteren daarnaast van bedreigingsinformatie van FortiGuard Labs en een brancheleidend besturingssysteem voor de beveiliging in de vorm van FortiOS. Dit besturingssysteem biedt uitgebreide grip op de beveiliging van fysieke, virtuele en cloud-omgevingen en een overzicht van alle workloads.

Google Cloud Platform (GCP) is lid van het Fortinet Fabric-Ready Partner-programma, het paradepaardje binnen de technologische samenwerkingsprogramma’s van Fortinet. Het programma vormt een kerncomponent van de Fortinet Security Fabric, die het mogelijk maakt om de beveiligingsoplossingen en Fortinet en partners met elkaar te integreren om voor integrale beveiliging te zorgen. Dit jaar is Fortinet Velocity Sponsor tijdens Google NEXT 2018. Geïnteresseerden kunnen zich op de stand van Fortinet (W1308) nader laten informeren over de Security Fabric-oplossingen voor het Google Cloud Platform.

Plaats op:
Datum: 26 juli 2018
Bron: Fortinet
Gerelateerde artikelen  
24-05-2018 Nieuws Fabric Connectors voor automatisering van beveiliging van Fortinet
26-06-2017 Nieuws Samenwerking Fortinet en Microsoft voor cloud-beveiliging
14-11-2019 Nieuws Fortinet breidt dynamische cloud-beveiliging uit in Azure
17-03-2017 Nieuws Technologiepartners treden toe tot het Fortinet Security Fabric-ecosysteem
14-04-2017 Nieuws Fortinet optimaliseert overzicht van Security Fabric voor Cloud omgevingen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.