Nieuws  

Een beperkt budget en een gebrek aan technische kennis zijn voor veel kleine bedrijven redenen om niet te investeren in hoogwaardige bewakingsapparatuur. Om ook kleine ondernemingen en organisaties toegang te geven tot de nieuwste bewakingstechnologie, heeft Axis Communications zijn aanbod voor kleine bedrijven uitgebreid met de nieuwe AXIS Companion Eye mini L en AXIS Companion Bullet mini LE, voor respectievelijk binnen- en buitengebruik. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met de AXIS Companion Recorder en aantrekkelijk geprijsd voor de markt van kleine bedrijven. De nieuwe camera's zijn tot 70% kleiner dan hun voorgangers, maar leveren niets in op functionaliteit: ze bieden de hoge beeldkwaliteit en betrouwbaarheid die van Axis-producten mogen worden verwacht.
 


De AXIS Companion Eye mini L en de AXIS Companion Bullet mini LE bieden een reeks opties voor uiteenlopend gebruik, zoals videobewaking voor overdag en 's nachts met geïntegreerde infraroodverlichting voor gebruikstoepassingen binnen of buiten. Ze leveren hoogwaardige videokwaliteit in HDTV 1080p resolutie en beschikken over WDR-technologie (Wide Dynamic Range) voor situaties met weinig licht. Ze zijn bovendien geoptimaliseerd om zo weinig mogelijk bandbreedte en opslagruimte in beslag te nemen. En dankzij de uitgebreide set bevestigingsaccessoires kunnen de camera's gemakkelijk op de meest optimale plek worden opgehangen.
 
Eén van de centrale elementen binnen het AXIS Companion-systeem is de AXIS Companion Recorder, een netwerkvideorecorder met vier of acht kanalen en een ingebouwde PoE-switch voor kostenbesparing bij de installatie. Het is een apparaat dat zich op de markt heeft bewezen en betrouwbaar langdurig werkt. Daar zorgen de voor videobewaking geschikte harde schijf en het ventilatorloze ontwerp voor.
 
Het systeem werkt met AXIS Companion videobeheersoftware voor de pc, wat de installatie en het gebruik eenvoudiger maakt. Met de AXIS Companion mobiele app hebben gebruikers veilig toegang tot videobeelden en kunnen ze de camera's op afstand bedienen via hun smartphone of een ander mobiel apparaat.
 
“We hebben gezien dat kleinere bedrijven vaak aarzelen om netwerkbeveiligingsoplossingen aan te schaffen. Ze zien op tegen de kosten en het onderhoud en vrezen dat zulke systemen lastig te bedienen zijn. Die bezwaren nemen wij nu weg met een scherp geprijsd assortiment camera's en recorders. Het is letterlijk een direct gebruiksklare oplossing met dezelfde kwaliteit en betrouwbaarheid die klanten over de hele wereld van Axis zijn gaan verwachten”, aldus Gilles Ortega, directeur Small Business bij Axis Communications.

“Deze nieuwe kleine, discrete netwerkcamera's leveren ondanks hun minimale formaat en scherpe prijs, optimale kwaliteit en betrouwbaarheid. Eenvoudig en betrouwbaar: dat is het motto van deze productlijn. We bieden de expertise die we hebben opgedaan bij grote bedrijven aan in een gemakkelijk te gebruiken oplossing. Zo kunnen bedrijfseigenaren zich concentreren op het runnen van hun bedrijf en hoeven ze zich geen zorgen te maken of hun beveiligingssysteem wel goed werkt. Ze kunnen met een gerust hart vertrouwen op de functies van AXIS Companion”, besluit Ortega.

Axis biedt drie jaar garantie op de nieuwe camera's. Ze zijn uitsluitend bestemd voor gebruik in combinatie met de AXIS Companion videobeheersoftware en mobiele app. Een AXIS Companion Recorder is vereist en deze wordt afzonderlijk verkocht.

Plaats op:
Datum: 14 juni 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-10-2019 Nieuws Nieuwe AXIS Companion-software voor videomanagement
22-03-2013 Nieuws Axis komt met camera ter grootte van lipstick
06-09-2018 Nieuws Axis Partner Summit Benelux
13-09-2018 Achtergrondartikelen Kledingboetiek Jackie O. werkt met camerasysteem van Axis
11-03-2011 Nieuws Axis biedt s werelds kleinste HDTV PTZ-camera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,87 seconden.