Nieuws  


De nieuwe vakbeurs Safety & Security Amsterdam (SSA) neemt een extra hal in gebruik. De belangstelling voor deelname is zo groot dat het geplande beurs-oppervlak in Amsterdam RAI niet volstaat en een derde hal noodzakelijk is om alle verzoeken van exposanten te kunnen honoreren. Met ruim 150 deelnemers, waaronder alle belangrijke spelers uit de markt, zijn de vooruitzichten voor het nationale evenement over beveiliging en (brand)veiligheid zeer veelbelovend. SSA vindt plaats van 8 tot en met 10 mei 2007.

“In oktober lieten we al weten dat de vraag naar standruimte boven verwachting verliep en kort daarna moesten we belangstellende bedrijven teleurstellen en op een wachtlijst gaan plaatsen,” aldus productmanager Robert Melaard van Amsterdam RAI. “Gelukkig was Hal 10 (Deltahal), die grenst aan de twee andere hallen (Hallen 9 en 11) die voor Safety & Security Amsterdam in gebruik zijn, nog beschikbaar. Bedrijven en organisaties die op een wachtlijst waren komen te staan, kunnen we daarmee alsnog als deelnemer toelaten. En we hebben zo ook weer extra ruimte gecreëerd voor nieuwe deelnemers, die door deze positieve ontwikkeling rondom de beurs niet meer zullen willen ontbreken op het evenement.”

Themapleinen en Theaters
Safety & Security Amsterdam 2007 omvat naast een sectorbreed expositieprogramma diverse Themapleinen en drie Theaters. In drie Theaters op de beursvloer kunnen exposanten een uitgebreide toelichting geven op hun producten en diensten. De belangrijkste productgroepen op Safety & Security Amsterdam 2007 zijn: elektronische beveiliging, brandveiligheid, fysieke gebouwbeveiliging, manbeveiliging, opleidingen/ certificering/inspectie, brandweer en politie, cash handling en cash management systemen, winkel- en productbeveiliging.

Tweejaarlijks nationaal evenement
Safety & Security Amsterdam is ontstaan uit onvrede van de beveiligingsbranche met het te grote aantal beurzen op hun gebied. Zo worden de vakbeurzen Nationaal Security Evenement en Veiligheid & Hulpverlening geïntegreerd in het nieuwe evenement. Het initiatief tot één groot nationaal tweejaarlijks evenement is vanaf het begin ondersteund door de belangrijkste overkoepelende organisaties uit de branche zoals de Vereniging van BeveiligingsOndernemingen in Nederland (VEBON), de Vereniging van Particuliere Beveiligingsorganisaties (VPB), het Verbond van Beveiligingsorganisaties (VvBO), de vakgroep beveiliging van Uneto-Vni, de Vereniging van Europese Beveiligingsbedrijven (VEB), de Nederlandse Hekwerkindustrie (NHI) en de Vereniging van Beveiligingsmanagers Nederland (VBN). Vanuit het bedrijfsleven heeft de top van de beveiligingsindustrie reeds haar deelname bevestigd.

Praktische informatie
Safety & Security Amsterdam 2007 vindt plaats van dinsdag 8 tot en met donderdag 10 mei in Amsterdam RAI en richt zich op directie en management van resellers, verantwoordelijken voor veiligheid bij overheidsinstanties en eindgebruikers van apparatuur en systemen op het gebied van veiligheid en beveiliging. Meer informatie is te vinden op www.safetysecurityamsterdam.nl.

Plaats op:
Datum: 10 januari 2007
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: Amsterdam RAI
Gerelateerde artikelen  
15-08-2006 Nieuws Nieuw nationaal platform voor beveiligings- en veiligheidsbranche
05-03-2007 Nieuws Safety & Security Amsterdam Awards 2007
28-12-2006 Nieuws Sterke groei in Beveiliging: branchebeleid noodzaak
20-06-2013 Video Safety & Security Amsterdam (SSA) 2013 succesvol
11-08-2006 Nieuws Aanbesteding integrale beveiliging waterproductielocaties
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,84 seconden.