Nieuws  
 

Verzekeraar Hiscox en SecureMe2 zijn een exclusieve samenwerking aangegaan die gericht is op MKB-bedrijven die een Hiscox Cyber Verzekering (CyberClear) hebben. De samenwerking maakt het voor klanten mogelijk hun cybersecurityrisico’s en daarmee de kans op schade sterk te verminderen.

Aad van Boven, CEO en medeoprichter van SecureMe2: “We hebben gekozen voor Hiscox vanwege de ervaring die deze verzekeraar heeft met cyberverzekeringen en de meest uitgebreide polis aanbiedt die bovendien een wereldwijde dekking heeft. SecureMe2 zal zich met Hiscox in eerste instantie richten op de Benelux. Daarnaast starten we deze zomer projecten in Frankrijk en Spanje. Daarna zullen projecten in Engeland en Duitsland volgen. Op termijn willen we actief worden in alle landen waar Hiscox cyberpolissen verkoopt.”

Yasin Chalabi, Manager Professional Insurance en Cyber & Data Risks van Hiscox, wijst erop dat veel security-oplossingen voornamelijk gericht zijn op het controleren van inkomend internetverkeer. “Dat is van groot belang, maar niet meer voldoende in een tijd waarin nieuwe vormen van malware zich razendsnel ontwikkelen en zich al in netwerken bevinden.” Onderdeel van de Hiscox-cyberverzekering is daarom een gratis securityscan van twee weken, uitgevoerd door SecureMe2 met behulp van het SAM Cyber Alarm, de eerste eenvoudige, effectieve, betaalbare en betrouwbare oplossing om real-time inbraken op het bedrijfsnetwerk te ontdekken.


Het SAM (Scan, Analyse, Manage) Cyber Alarm bewaakt het netwerkverkeer continu en slaat
direct alarm bij een digitale inbraak.


Deze scan resulteert in een rapportage met aanbevelingen. Deze geeft aan wat verbeterd kan worden en welke stappen de eindgebruiker moet nemen om controle te krijgen over het eigen netwerk. De resultaten van de scan hebben geen invloed op de hoogte van de polis. Na de scan kan de klant er voor kiezen om het SAM Cyber Alarm van SecureMe2 aan te schaffen.
 
CyberClear by Hiscox, een cyber en data risks verzekering, dekt de gevolgen van systeeminbraak, diefstal of verlies van vertrouwelijke informatie, cyberaansprakelijkheid, hacking en cyberafpersing (ransomware). De verzekering vergoedt bedrijfsschade op basis van brutowinst in plaats van nettowinst. Daarnaast worden de kosten en bedrijfsschade als gevolg van inbreuken en systeemstoring of -falen bij andere bedrijven vergoed.

Plaats op:
Datum: 30 mei 2018
Bron: SecureMe2
Gerelateerde artikelen  
06-02-2019 Nieuws SecureMe2 biedt nu ook voor consumenten
04-05-2018 Nieuws SecureMe2 lanceert het SAM Cyber Alarm
05-12-2018 Nieuws Samenwerking SecureMe2 en NFIR
06-05-2019 Nieuws Cyberalarm eveneens als Security-as-a-Service oplossing
17-04-2019 Nieuws Samenwerking SecureMe2 en Privacy Zeker
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.