Nieuws  

Axis Communications heeft tijdens het Axis Executive Event, dat op 24 mei in St. Jan te Roosendaal plaatsvond, enkele partners onderscheiden met een Partner Award. Partners die een award ontvingen hebben de afgelopen periode uitmuntende en vooral innovatieve prestaties laten zien.

Tijdens het Axis Executive Event werden partners door diverse specialisten van Axis Communications bijgepraat over de Solution Strategy en de cyber & product roadmap. Kristian de Bruijn, Security Officer bij BIT uit Ede ging daarnaast in op de impact van cyber security op IoT-projecten. De avond werd feestelijk afgesloten met een award-ceremonie en een diner met muzikale omlijsting
Tanja Hilpert, Sales Director Middle Europe, reikte namens Axis Communications awards uit in diverse categorieën. De volgende partners zijn in de prijzen gevallen:

  •     Best Partner Award Netherlands: VisiOn ISP uit Waalwijk
  •     Best Project Award Netherlands: Den Bosch met partner Dit Is Beveiligen uit Schiphol-Rijk
  •     Best Newcomer Award Benelux: The Safe Group uit Hasselt (B).


Edwin Roobol: “We trekken intensief op met onze partners en dat begint al bij het gezamenlijk ontwikkelen van nieuwe, innovatieve oplossingen en proposities voor onze hoogstaande IP-oplossingen. Al onze partners zijn uniek en ‘best in class’ in hun specifieke markt. Een aantal partners springt er echter bovenuit als het gaat om innovatie. Deze partners hebben wij tijdens ons Axis Executive Event beloond met een Axis Partner Award in de vorm van een gouden camera. We kijken terug op een zeer geslaagd event en zien uit naar nieuwe samenwerkingen met bestaande en nieuwe partners, met wie we blijven innoveren en onze gezamenlijke oplossingen en inspanningen naar een hoger niveau brengen.”

Plaats op:
Datum: 28 mei 2018
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
20-06-2019 Nieuws Trend Micro reikt Partner Awards uit
11-06-2018 Nieuws Awards voor Nederlandse partners Trend Micro
08-02-2011 Nieuws Axis deelt eerste Channel Awards uit
06-09-2018 Nieuws Axis Partner Summit Benelux
20-06-2019 Nieuws Axis Partner Summit 2019 geeft kijk op de toekomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.