Nieuws  
 

CyberArk's beheeroplossing voor DevOps secrets (bijvoorbeeld SSH/API sleutels, wachtwoorden en certificaten), is vanaf nu beschikbaar via Red Hat OpenShift Container Platform. De samenwerking maakt het voor gebruikers makkelijker om secrets en andere accountgegevens te beheren en te roteren binnen de organisatie.

De combinatie van CyberArk Conjur Enterprise en Red Hat OpenShift Container Platform elimineert secrets die vastzitten in silo’s, waardoor ontwikkelaars en operation-teams makkelijker en veiliger applicaties op maat kunnen maken. De ‘security-first’ aanpak levert geautomatiseerd, centraal beheer van secrets en credentials on-premise en in cloud-omgevingen. Door consistent beleid rond secrets-beheer en privileged account security over OpenShift containers heen maken CyberArk en Red Hat het makkelijker om gegevens als SSH/API sleutels, wachtwoorden en certificaten te beschermen. Dit is zeker ook in dynamische omgevingen als DevOps pipelines interessant waarin dit beleid vaak niet goed is ingebed.

“Container-platformen bieden veel bedrijfsvoordelen, waarbij het van belang is dat security in lijn ligt met de agility en snelheid van ontwikkelaars”, aldus Chris Morgan, global technology director, OpenShift Partner Ecosystem bij Red Hat. “Met CyberArk Conjur Enterprise op het Red Hat OpenShift Container Platform hebben gebruikers toegang tot een hoogwaardige, schaalbare secrets-managementoplossing die tegemoet komt aan deze eisen.”

“Het beveiligen van CI/CD-omgevingen en container applicatie-platformen zorgt vaak voor extra werkzaamheden en maakt het beleidsmanagement complexer”, aldus Adam Bosnian, executive vice president, global business development van CyberArk. “CyberArk Conjur Enterprise op het Red Hat OpenShift Container Platform zorgt juist voor een vereenvoudiging hiervan, zodat het DevOps proces wordt ver

Plaats op:
Datum: 9 mei 2018
Bron: CyberArk
Gerelateerde artikelen  
07-09-2017 Nieuws CyberArk biedt open source secrets management voor DevOps
04-10-2018 Nieuws Vraag naar Kubernetes-kennis groeit hard, maar beveiliging blijft achter
19-04-2018 Nieuws CyberArk Marketplace maakt security-toepassingen overzichtelijk
06-03-2019 Nieuws CyberArk Labs vindt container escape-route via kernel
27-11-2017 Nieuws DevOps-teams en security-teams staan mijlenver uit elkaar
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.