Nieuws  
 

F5 Networks introduceert de Advanced Web Application Firewall (WAF), een specifieke standalone oplossing voor de bescherming van applicaties, met ondersteuning voor multi-cloud omgevingen.

De Advanced WAF ondersteunt verschillende gebruiks- en licentiemodellen voor zeer veel flexibiliteit in zowel cloud als datacenter, waaronder per app, eenmalige aanschaf, op abonnementsbasis of naar gebruik. Hiermee wordt het voor SecOps gemakkelijker om samen te werken met DevOps- en NetOps-teams en sneller veilige app-services uit te rollen in elke omgeving en voor één app afzonderlijk of juist voor meerdere tegelijk. F5’s holistische aanpak van applicatiebeveiliging vereenvoudigt het beheer, verlaagt OpEx en levert services om aanvallen snel te neutraliseren.

De nieuwe F5 Advanced WAF biedt gebruikers onder andere bescherming tegen diefstal en misbruik van credentials en maakt gebruik van machine learning en gedragsanalyse om DDoS-aanvallen tegen te gaan. Het is de enige WAF die weerstand biedt tegen web en mobiele bots en is de meest schaalbare variant momenteel op de markt. Het verbetert hiermee ook meteen de self-service WAF Express van F5 en de door het bedrijf aangeboden Silverline WAF-diensten.

De F5 Advanced WAF biedt bescherming voor elke app, of deze nu in datacenter draait of in een cloud-omgeving. Dankzij machine learning en gedragsanalyse worden aanvallen via bots, diefstal van credentials via keyloggers en DDoS-aanvallen tegengegaan. Voor deze laatste dreiging is ook een update doorgevoerd aan F5’s DDoS Hybrid Defender, waarmee onder andere de tijd tot identificatie en tijd tot reageren aanzienlijk wordt ingekort.


Plaats op:
Datum: 13 april 2018
Bron: F5 Networks
Gerelateerde artikelen  
06-06-2019 Nieuws Barracuda komt met automatische detectie van bot-activiteit
19-01-2018 Nieuws Flowmon en F5 gaan DDoS-aanvallen geautomatiseerd tegenhouden
11-09-2019 Nieuws Barracuda neemt bot-beschermingstechnologie over van InfiSecure
03-07-2018 Nieuws Equinix versterkt beveiliging met Flowmon Networks
20-07-2018 Nieuws McAfee verbetert security met nieuwe zakelijke producten
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.