Nieuws  
 

Heras breidt haar assortiment uit met een geluidsisolerend en -absorberend hekwerk. Deze Noise reducer beschermt optimaal tegen geluidsoverlast en neemt bovendien minimale bouwruimte in beslag. Met het nieuwe type hekwerk biedt Heras een ideale oplossing voor drukbevolkte gebieden waarin perimeter protection en het voorkomen van geluidsoverlast hand in hand gaan.

Jeroen Huijbregts, Marketing Manager Nederland bij Heras: “In Nederland is steeds minder plek om te bouwen. Elke beschikbare meter wordt benut, ook als daardoor bijvoorbeeld een woonwijk aan een lawaaierig industrieterrein of drukke verkeersader komt te grenzen. Geluidsoverlast is dan onvermijdelijk, wat een negatieve uitwerking op de woon- en leefomgeving, en de gezondheid van mensen heeft. Een hekwerk dat ook beschermt tegen overmatig geluid is in dat geval de ideale oplossing.”

De Noise reducer is een lichte, doeltreffende en duurzame geluidswering met zeer goede geluidsisolerende en -absorberende waarden. De geluidswering is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de Noise reducer en de Noise reducer HA. Beide varianten bestaan uit een slim ontworpen sandwichconstructie van PE-netweefsel, een kern van geluidsabsorberende minerale wol en een dunne metalen plaat voor extra geluidsisolatie. De Noise reducer heeft een maximale bouwhoogte van drie meter. De Noise reducer HA is geschikt voor hoogtes tot zes meter. Dankzij een extra laag minerale wol, biedt deze uitvoering meer geluidsabsorberend vermogen dan de andere variant.


Plaats op:
Datum: 4 april 2018
Bron: Heras Nederland B.V.
Gerelateerde artikelen  
18-04-2018 Nieuws Heras rolt nieuwe merkstrategie uit in Europa
25-07-2019 Nieuws Equistone neemt Heras over
05-02-2019 Nieuws Heras wint tender voor beveiliging van hoogspanningsstations TenneT
28-02-2019 Nieuws Schiphol kiest voor Heras
15-11-2011 Nieuws Heras iGate in de prijzen
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.