Nieuws  
 

Securitas Nederland heeft per 1 maart 2018 Alphatron Security Systems overgenomen. Alphatron is marktleider in het ontwikkelen en toepassen van innovatieve geïntegreerde beveiligingsoplossingen zoals camera-, toegangscontrole- en communicatiesystemen. Met de overname van Alphatron verstevigt Securitas haar marktpositie in het leveren van integrale veiligheidsoplossingen aan de zakelijke markt en de publieke sector.

De strategie van Securitas om mens, kennis en techniek te combineren in integrale veiligheidsoplossingen voor klanten is bewezen succesvol. Door de overname van Alphatron versterkt Securitas haar aanbod van mogelijkheden hiervan.

Dick Slingerland, President & CEO van Alphatron Holding legt uit: “Alphatron heeft in vijfentwintig jaar veel expertise opgebouwd en streeft voortdurend naar innovatie en vernieuwing. Met de overname door Securitas kunnen wij ons succes verder uitbouwen en krijgen we via Securitas toegang tot klanten waar we in het verleden niet kwamen. Door onze krachten te bundelen realiseren we een nog betere totaaloplossing.”

Bert van Gils, algemeen directeur Alphatron Security Systems vult aan: ”Securitas en Alphatron passen perfect bij elkaar door een vrijwel identieke bedrijfsfilosofie waarin de klanten en medewerkers centraal staan. Ik ben trots op deze overname en ben ervan overtuigd dat we het gezamenlijk tot een groot succes zullen maken. Na maanden van voorbereiding zijn we nu eindelijk toe aan echt samenwerken.”

Peter Schollmann, algemeen directeur Securitas: “Alphatron is een innovatieve specialist met omvangrijke expertise in een diversiteit aan marktsegmenten. Door deze expertise in huis te halen versterken wij onze technologiepositie. De overname van Alphatron sluit daarom naadloos aan op onze groeistrategie om ons aanbod van integrale veiligheidsoplossingen voor onze huidige en toekomstige klanten te vergroten.”

Plaats op:
Datum: 5 maart 2018
Bron: Securitas
Gerelateerde artikelen  
15-08-2018 Nieuws Securitas Technology bundelt krachten in Dordrecht
09-06-2013 Nieuws Securitas neemt ISS Facility Services Nederland over
03-01-2018 Nieuws Poseidon verder als Securitas Technology
26-11-2007 Nieuws Nedap gaat samenwerken met Securitas Systems
04-01-2017 Nieuws Securitas neemt Gooiland Beveiliging over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.