Nieuws  
 

Kaspersky Lab heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met AFKC voor de distributie van zijn Kaspersky Enterprise solution portfolio op de Nederlandse markt. AFKC is een value-added distributor gespecialiseerd in oplossingen voor cybersecurity en antifraude. De twee bedrijven werken al langer met succes samen in Italië, waar AFKC-moederbedrijf Alfa Group is gevestigd. De Nederlandse vestiging van AFKC werd in 2016 opgericht als eerste stap in de internationaliseringstrategie van Alfa Group, dat zich al twintig jaar richt op ICT-consultancy, systeemintegratie en softwareontwikkeling.

 “AFKC bundelt een enorme kennis en ervaring in cybersecurity, ook in Nederland kan het vertrouwen op een team met een sterke trackrecord. In Italië hebben we al zeer positieve ervaringen met de samenwerking: AFKC werd zelfs bekroond tot ‘Most Widely Acting Partner Worldwide’ op de Kaspersky Global Partner Conference. Ik ben ervan overtuigd dat we in Nederland eveneens samen hoge ogen gaan gooien”, aldus Martijn van Lom, General Manager, Kaspersky Lab Benelux.

"Met AFKC willen we de ervaring en expertise die we in cybersecurity en anti-fraude hebben opgedaan ook naar andere Europese landen brengen, om te beginnen naar Nederland. Onze historische samenwerking met Kaspersky Lab stelde ons in staat om onze Italiaanse klanten innovatieve en concurrerende technologische oplossingen te bieden. Het is heel belangrijk om Kaspersky Lab ook in Nederland aan onze zijde te hebben: het opent de deur naar hele nieuwe kansen voor ons bedrijf”, zegt Fabrizio Mancini, CEO van AFKC.

Plaats op:
Datum: 8 februari 2018
Bron: Kaspersky Lab
Gerelateerde artikelen  
28-06-2010 Nieuws Kaspersky Lab opent nieuwe vestiging in de Benelux
23-07-2018 Nieuws Komende vijf jaar cybersecurity grootste aandeel in Managed Services
23-04-2013 Nieuws Kaspersky Lab 'beveiligt' nu ook Ferrari
20-12-2010 Nieuws Kaspersky Lab blijft wereldwijd groeien
02-06-2006 Nieuws Kaspersky Lab’s antwoord op OneCare
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.