Nieuws  
 

SafeBoot en SecureWave, twee internationale leveranciers van beveiligingssoftware voor desktops, laptops en andere mobiele apparaten, bundelen hun krachten. SecureWave zorgt er met zijn product Sanctuary voor dat organisaties policies bedrijfsbreed kunnen uitrollen en afdwingen. In combinatie met SafeBoots encryptiesoftware voor harde schijven, folders, bestanden en usb-sticks, bieden beide organisaties samen een krachtige beveiliging om dataverlies te verkomen. Het gecombineerde productaanbod stelt bedrijven niet alleen in staat te bepalen wie er toegang heeft tot welke gegevens, maar verzekert ze er ook van dat gegevens altijd versleuteld zijn. Met een gezamenlijk aantal van 4.500 klanten en meer dan vijf miljoen geïnstalleerde licenties, beschikken beide partijen nu over een enorm marktpotentieel.

De gecombineerde oplossing biedt bescherming tegen dataverlies en –diefstal door policies op het gebied van encryptie af te dwingen, op diverse niveaus: op gebruikersgroep-, gebruiker-, apparaat-, bestand- of folderniveau. Bovendien ondersteunen de producten bedrijven bij het voldoen aan wetgeving en de bewijslast hiervan met complete audittrajecten en logbestanden. Bedrijven zijn hiermee onder meer in staat (achteraf) exact aan te geven welke gegevens versleuteld zijn, welke gebruiker toegang heeft tot welke gegevens en welke gebruiker toegang heeft proberen te verkrijgen tot welke gegevens.

Systeembeheerders kunnen met de gezamenlijke oplossing toegangsrechten tot alle bedrijfsgegevens beheren en garanderen dat deze gegevens versleuteld zijn in het geval deze worden verplaatst of verstuurd naar een mobiel apparaat.

Plaats op:
Datum: 12 december 2006
Categorie: Financiele resultaten
Gerelateerde artikelen  
15-10-2009 Nieuws DeviceLock en Securstar integreren oplossing datalekkage
31-05-2011 Nieuws Patenten voor DeviceLock beveiligingssoftware tegen lekken
21-06-2017 Nieuws Qualys Cloud Platform voor beheer in- en externe risico's
07-06-2017 Nieuws Geïntegreerde data-beveiligingsoplossing van Symantec
01-06-2006 Nieuws SafeBoot en SecureComm sluiten distributie overeenkomst
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
´┐Ż 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.