Nieuws  
 

Infosecurity en het gelijktijdige Data & Cloud Expo hebben een succesvolle eerste dag achter de rug. De bezoekers van de beurscombinatie, die zich richt op IT-security, datamanagement en cloud computing, konden op de beurs onder andere terecht voor de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche en een groot aantal seminars en keynote-sessies.

Ivo Meertens, brandmanager van Jaarbeurs en verantwoordelijk voor de IT-beurzen: “Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo 2017 is de eerste versie van ons vernieuwde beursconcept. Met de introductie van Data & Cloud Expo spelen we in op de behoeften van zowel exposanten als bezoekers. We zien namelijk een groeiende interesse in datamanagement en cloud computing: men is op zoek naar nieuwe technologieën, andere werkwijzen en een duidelijke toekomstvisie. Dat de nieuwe beurscombinatie een succes is, blijkt uit het grote aantal bezoekers en exposanten op de eerste dag. Seminars en keynotes als ‘AI or Die’ van Alix Rübsaam, PhD-kandidaat bij de Universiteit van Amsterdam, ‘The ethics of privacy’ van Rachel Marbus, Privacy Officer bij KPN en ‘The Mindset of a Hacker’ door Michael ‘Mafiaboy’ Calce, Former Hacker bij HP Inc. trokken veel geïnteresseerden. Ook werd er volop genetwerkt in het Computable Café. Al met al was het een drukbezochte, inspirerende dag.”

Net als afgelopen jaar werden tijdens de eerste beursdag de Lead Marketing Awards uitgereikt. UBM Nederland uit Mierlo en Sophos uit Oosterhout wisten vooraf de meeste bezoekersregistraties te realiseren en namen de prijs in ontvangst.

Plaats op:
Datum: 2 november 2017
Bron: Infosecurity
Gerelateerde artikelen  
04-09-2017 Nieuws Digital Driven Transformation centrale thema van Infosecurity
23-10-2019 Nieuws Toekomst van AI centraal op Infosecurity.nl en Data & Cloud Expo
13-10-2007 Nieuws Stormloop op seminars Infosecurity.nl 2007
21-10-2007 Nieuws Onderzoek VNU Exhibitions: vraag en aanbod beurzen niet in evenwicht
06-11-2007 Nieuws Investeringen in de lift op Infosecurity.nl
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.