Nieuws  
 

Atos introduceert Trustway Data Protection: een nieuwe veelomvattende data encryptie-oplossing voor de beveiliging van vertrouwelijke data en een effectieve invulling van datasecurity om het risico van cyberaanvallen te verkleinen. Dit robuuste platform stelt bedrijven in staat om vertrouwelijke gegevens ongeacht de locatie te beveiligen, beheren en migreren, of dit nu in een virtuele, publieke, private of hybride cloud-omgeving is.

Deze nieuwe oplossing combineert de Trustway Hardware Security Module (HSM) met oplossingen uit het ‘Gemalto Software Inside’ Data Protection-aanbod van Atos. Hiermee biedt zij klanten een complete end-to-end en geïntegreerde data encryptie-oplossing voor een transparante en efficiënte beveiliging van data op alle niveaus van zakelijke dataopslag, inclusief applicaties, databases, opslagsystemen en virtuele machines, met gebruikmaking van encryptie en tokens.
 
Trustway Data Protection stelt organisaties in staat om te voldoen aan nieuwe internationale regelgeving: de Europese General Data Protection Regulation (GDPR), de Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) en de Amerikaanse Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA). De oplossing is vanaf nu verkrijgbaar en compatible met de omgevingen van leidende leveranciers.

Plaats op:
Datum: 19 oktober 2017
Bron: Atos
Gerelateerde artikelen  
04-12-2017 Nieuws Gemalto biedt mogelijkheden voor gegevensencryptie en sleutelbeheer
21-09-2017 Nieuws Symantec beschermt Data Everywhere met Information Centric Security
07-11-2017 Nieuws Gemalto introduceert on demand-beveiligingsplatform
07-09-2016 Nieuws Nieuwe oplossingen van Gemalto voor beveiliging big data
12-03-2019 Nieuws Nieuwe cloud HSM on demand oplossingen van Gemalto
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.