Nieuws  
 

KPN is overeengekomen om QSight IT Holding B.V. (“QSight IT”) over te nemen. QSight IT is een vooraanstaand leverancier van managed security services en public cloud consultancy in Nederland. De overname is in lijn met de strategie van KPN om te groeien in security en public cloud consultancy en zijn positie als toonaangevende security service provider in Nederland verder te versterken.

QSight IT biedt een breed serviceportfolio op het gebied van managed security services, waaronder 24x7 proactieve bewaking tegen cyberdreigingen, operationeel beveiligingsbeheer en cloud consultancy. Het bedrijf bedient met ongeveer 250 hooggekwalificeerde professionals organisaties in de publieke en private sector en behaalde in 2016 een omzet van ongeveer 50 miljoen euro.

KPN is continu bezig zijn portfolio aan beveiligingsdiensten uit te breiden, zowel via organische groei als door middel van acquisities, zoals recentelijk met de overname van DearBytes in januari 2017. De overname van QSight IT is complementair met KPN’s huidige portfolio beveiligingsdiensten en versterkt zijn capaciteiten op het gebied van detection en prediction. Daarnaast zal de expertise van QSight IT op het gebied van cloud consultancy, het (publieke) cloud aanbod van KPN verbreden. Versterkt met deze overnames kan KPN alle klanten - van MKB tot grote corporates - een breed aanbod van hoogwaardige beveiligingsdiensten aanbieden.

Plaats op:
Datum: 5 oktober 2017
Bron: KPN
Gerelateerde artikelen  
17-05-2017 Nieuws QSight IT en Hoffmann bundelen krachten in strijd tegen cyberaanvallen
11-08-2010 Nieuws Secode versterkt haar positie in Europa
06-03-2019 Nieuws NTT Security Corporation neemt WhiteHat Security over
11-01-2017 Nieuws DeltaSafe Security Service doet strategische overname
12-07-2013 Nieuws Panasonic neemt Cameramanager.com over
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,76 seconden.