Nieuws  
 

Door de samenwerking met ValidSign, specialist op het gebied van digital signatures, is Hyarchis, specialist in content- en online samenwerkingsoplossingen, in staat om processen te digitaliseren tot en met de digitale ondertekening. Met de implementatie van een digitale handtekeningoplossing profiteren de klanten van Hyarchis van vele voordelen, zoals procesoptimalisatie, kostenbesparing en hogere tevredenheid onder gebruikers.

Met de samenwerking tussen ValidSign en Hyarchis zijn de documentprocessen aan de backoffice en frontoffice verkort van weken tot minuten. Hierdoor kan de klant van Hyarchis haar klanten een snellere dienstverlening bieden. Daarnaast bespaart het digitaal ondertekenen tijd en geld doordat het afdrukken, faxen en scannen wordt geëlimineerd. De verwerking van logistieke documentafhandeling is verleden tijd en hergebruik van gegevens is door integratie mogelijk.

Naast de bovenstaande voordelen stijgt de klanttevredenheid doordat contracten overal en op ieder apparaat ondertekend kunnen worden. Vanuit Hyarchis Document Management worden de documenten verzonden ter ondertekening. Na de ondertekening komt het document geautomatiseerd weer in het juiste dossier terecht.


Plaats op:
Datum: 22 juni 2017
Bron: Hyarchis
Gerelateerde artikelen  
20-03-2018 Nieuws Hyarchis Document Management helpt voldoen aan GDPR-richtlijnen
23-10-2019 Nieuws Hyarchis behaalt ISO 27001 certificaat voor informatiebeveiliging
26-02-2019 Nieuws ValidSign en KPN intensiveren partnership PKIoverheid-certificaten
20-05-2019 Nieuws Cloud signing met KPN PKIoverheid certificaten
07-12-2010 Nieuws ADP Nederland start samenwerking met Securitas Data & Archief
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.