Nieuws  

Keyprocessor Services richt zich binnen specifieke marktsegmenten op het technische, operationele en financiële beheer van een zo optimaal mogelijk ingericht beveiligings- en parkeermanagementsysteem, gecombineerd met een breed pakket aan facilitaire diensten.

Tot de mogelijkheden behoort ook dat Keyprocessor Services de benodigde investeringen ten behoeve van het beveiligings- en parkeermanagementsysteem aanbiedt in de vorm van verschillende financiële constructies, zoals een leasevorm.

Hans Stegeman, commercieel manager van Keyprocessor Services: “Keyprocessor blijft hard aan de weg timmeren om haar positie binnen beveiligingsland verder uit te breiden. Innoveren staat daarbij hoog in het vaandel. Door nieuwe inzichten en concepten te vertalen in geïntegreerde, multifunctionele systemen is Keyprocessor in staat totaaloplossingen met betrekking tot beveiliging, betaald parkeersystemen en aanvullende diensten aan te bieden. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat Keyprocessor Services een succesvolle onderneming wordt.”

Plaats op:
Datum: 17 november 2006
Bron: Keyprocessor
Gerelateerde artikelen  
02-06-2010 Nieuws Keyprocessor ondersteunt de Rijkspas
19-06-2006 Nieuws Keyprocessor benoemt nieuwe International Key Account Manager
03-07-2006 Achtergrondartikelen Optimaal toegangsbeheer in haventerminal van Antwerpen
16-04-2019 Nieuws VDG Security, Flexposure en Keyprocessor fuseren tot TKH Security B.V.
24-03-2011 Nieuws TKH opent Security Experience Center in Amsterdam
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.