Nieuws  
 

Flowmon Networks heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met managed security specialist Kahuna. Beide partners gaan in de Benelux, Portugal en Spanje cybersecurityoplossingen leveren, vanuit Kahuna’s Europese security operations centers (SOC) en op de locaties van Kahuna’s klanten.  

“Effectieve cybersecurity begint met monitoring en preventie. Als Europese leverancier heeft Flowmon Networks een uitstekende reputatie en oplossingen die ons portfolio versterken“,  zegt Daniel van Slochteren, Managing Director Kahuna. “Flowmon detecteert in real-time aanvallen op de IT-infrastructuur, servers, kritieke systemen en applicaties. Verder is Flowmon DDoS Defender een effectieve oplossing voor het detecteren en afweren van grootschalige DoS- en DDoS-aanvallen op bedrijfsnetwerken van klanten, zonder dat veranderingen in configuraties of de netwerktopologie nodig zijn. We passen die technologie graag toe in onze SOC’s.”

“Kahuna is een internationaal opererende managed security leverancier met 20 jaar ervaring, die bedrijven ‘end-to-end’ cybersecurityoplossingen kan adviseren, leveren en ondersteunen”, zegt Frank Dupker, Vice President Sales EMEA bij Flowmon Networks. “Met ons gezamenlijke complementaire aanbod kunnen zij netwerkbeheerders en securityverantwoordelijken van klanten beter inzicht geven in de performance en beveiliging van hun totale IT-infrastructuur. Daardoor kunnen zij een toenemend aantal cyberaanvallen sneller en effectiever afweren.”

Plaats op:
Datum: 15 juni 2017
Bron: Flowman Networks
Gerelateerde artikelen  
23-12-2016 Nieuws Flowmon en Gigamon maken netwerken inzichtelijker voor betere beveiliging
03-07-2018 Nieuws Equinix versterkt beveiliging met Flowmon Networks
19-01-2018 Nieuws Flowmon en F5 gaan DDoS-aanvallen geautomatiseerd tegenhouden
17-07-2006 Nieuws Kahuna sluit samenwerking met Aladdin voor managed security-oplossing
10-10-2006 Nieuws Kahuna voor het vijfde jaar in de Deloitte Fast50, wint Fast Growth Award
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.