Nieuws  
 

Axis Communications kondigt de integratie aan van Mobile Access van HID Global in de AXIS A1001-netwerkdeurcontroller- en AXIS Entry Manager-software. De gecombineerde, mobiele toegangsoplossing van Axis en HID speelt in op de toegenomen mobiliteit van werknemers. Zo zorgt de oplossing ervoor dat mobiele apparaten, zoals smartphones, kunnen fungeren als vervanging van kaarten en/of toegangscodes voor beveiligde gebouwen, kamers of gebieden.
                                                                                                 
Smartphones en andere mobiele apparaten worden steeds belangrijker voor veel mensen naarmate ze meer functionaliteit krijgen, zoals contactloos betalen of het bijhouden van de gezondheid. Dankzij de integratie van Mobile Access van HID Global in de software en deurcontrollers van Axis, is er een oplossing die de eenvoud van de mobiele wereld combineert met het beveiligingsniveau dat bedrijven en hun medewerkers verwachten.

Open deuren en slagbomen met je mobiele apparaat
De oplossing werkt volledig zonder gedrukte identiteitsgegevens. In plaats daarvan worden veilige identiteiten voor het openen van deuren en sloten op de smartphone van de gebruikers bewaard. Dit is een kosteneffectieve en eenvoudige manier om toegangsgegevens te beheren. Daarnaast wordt de hoogste mate van beveiliging en privacybescherming geboden die in toegangscontrole verkrijgbaar is. De geïntegreerde oplossing maakt gebruik van AXIS Entry Manager-software voor het beheer van alle verbonden AXIS A1001-netwerkdeurcontrollers en van HID's cloudportal voor het beheer van gebruikers en mobiele ID's. Er kan ook extra software van derden worden gebruikt voor de integratie van aanvullende, geavanceerde functies voor toegangsbeheer.

Plaats op:
Datum: 9 juni 2017
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
07-10-2007 Nieuws Russische maffia kraakt 3 Belgische banken
14-07-2017 Nieuws Axis intergreert draadloze vergrendeling en toegangscontrole
10-09-2007 Achtergrondartikelen Gemeen Goed Veiligheidsdomein (beveiligingsvoorschrift)
08-11-2007 Nieuws Alles-in-een beveiliging voor mobiele apparaten
20-06-2017 Nieuws Full HD surveillance oplossing over coax
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,81 seconden.