Nieuws  
 

Axis Communications introduceert een aantal nieuwe, complete oplossingen voor winkeloptimalisatie en dervingspreventie voor de retailsector. Deze oplossing kan worden ingezet om informatie te verzamelen en de omzet te laten groeien. De oplossingen volgen op de overname van Cognimatics, specialist in applicaties voor videoanalyse, die Axis Communications vorig jaar heeft gedaan. De applicaties van Cognimatics zijn inmiddels volledig afgestemd op de netwerkcamera's en audio- en toegangscontroleproducten van Axis.
 
De nieuwe oplossingen worden uitsluitend onder de Axis-merknaam in de markt gezet en helpen retailers hun bedrijfsdoelstellingen te realiseren middels oplossingen voor winkeloptimalisatie en dervingspreventie.
 
In de nieuwe winkeloptimalisatie-oplossing zijn de netwerkcamera's en audioproducten van Axis gecombineerd met bedrijfsinformatie- en analysesoftware. Dat maakt het mogelijk nauwkeuriger dan ooit mensen te tellen, leeftijd en geslacht te bepalen, de winkelbezetting vast te stellen en wachtrijen te meten. Verzamelde informatie wordt aangeleverd in uitgebreide rapporten, afgestemd op de behoeften van de klant, beschikbaar via de cloud en te openen vanaf zowel desktopcomputers als mobiele apparaten. De oplossing biedt mogelijkheden voor verbetering van de klantervaring en meer verkoopkansen, door een dynamische inzet van personeel, verkoopdisplay-informatie en omroepberichten in de winkel.
 
In de nieuwe dervingspreventie-oplossing van Axis zijn de netwerkcamera's, toegangscontroleapparatuur en video-intercomsystemen van Axis gecombineerd met analysesoftware. Hierdoor worden eventuele problemen direct opgemerkt en kunnen direct maatregelen worden getroffen. Bijvoorbeeld bij het ongeautoriseerd verlaten van de winkel en het mee naar binnen lopen van onbevoegden. Bovendien biedt deze oplossing de mogelijkheid voor willekeurige persoonselectie zonder profilering, voor bijvoorbeeld een tascontrole.

Plaats op:
Datum: 8 mei 2017
Bron: Axis Communications B.V.
Gerelateerde artikelen  
17-04-2007 Nieuws IBM integreert Axis-camera’s in surveillance-oplossing
30-10-2013 Nieuws AXIS introduceert netwerkcamera's voor bewegingen in HD-kwaliteit
14-12-2009 Nieuws Axis komt met drie camera-accessoires
20-04-2010 Nieuws Axis introduceert camera's voor professionele videosurveillance
04-06-2013 Nieuws Axis introduceert ‘betaalbare’ thermische netwerkcamera
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,79 seconden.