Nieuws  
 

SecureWorks en Carbon Black zijn een samenwerking aangegaan. Het doel van de samenwerking is om klanten next generation antivirus (NGAV)-functionaliteit aan te bieden die hen veilig houdt voor geavanceerde cyber-bedreigingen.

SecureWorks breidt zijn aanbod van geavanceerde oplossingen voor endpoint-beveiliging uit met de antivirusdienst Advanced Endpoint Threat Prevention (AETP). Deze dienst wordt ondersteund door de oplossing Cb Defense van Carbon Black. Cb Defense combineert endpoint- en cloud-technologieën tot een baanbrekend beveiligingsmodel dat naar de naam ‘streaming prevention’ luistert. Dit model blokkeert zowel malware als steeds vaker voorkomende aanvallen die geen gebruikmaken van bestanden, maar zich in het geheugen nestelen en misbruik maken van scripttalen zoals PowerShell.

Door gebruik te maken van Cb Defense biedt de AETP-dienst van SecureWorks bedrijven van elke omvang:

  • Bescherming tegen geavanceerde aanvallen: De nieuwe ‘streaming prevention’-technologie van Carbon Black voorkomt malware, ransomware, zero day-aanvallen en cyberaanvallen die geen gebruikmaken van bestanden, maar zich in het geheugen nestelen.
  • Bedreigingsinformatie van SecureWorks: SecureWorks verzamelt bedreigingsinformatie en laat daar analyses op los. Dit om organisaties het integrale overzicht te bieden dat nodig is om snel te reageren op zaken die op kwaadaardige activiteiten kunnen wijzen. De experts van het Senior Intrusion Analyst-team van SecureWorks leveren goed gedocumenteerde en praktische aanbevelingen aan voor het neutraliseren van kwaadaardige activiteiten die niet in alle gevallen kunnen worden geblokkeerd.
  • 24x7 bewaking: De voortdurende bewaking van SecureWorks biedt bedrijven van elke omvang de mogelijkheid om het arbeidsintensieve proces van endpoint-beveiliging over te laten aan een betrouwbaar team van experts die uiterst vaardig zijn in het detecteren en afslaan van geavanceerde bedreigingen.

“Het doet ons genoegen om samen met Carbon Black een oplossing naar de markt te brengen die een breed scala aan aanvallen blokkeert. Aanvallen waartegen traditionele antivirusoplossingen geen bescherming kunnen bieden”, aldus Matt Eberhart, vice president Global Product Management bij SecureWorks. “Onze klanten geven aan dat ze behoefte hebben aan een eenvoudige oplossing die de trefzekerheid van geavanceerde anti-malwarebescherming combineert met een dienst voor de beveiliging op afstand van endpoints. Een oplossing die het mogelijk maakt om snel te reageren op kwaadaardige activiteiten die niet kunnen worden voorkomen.”

SecureWorks is de eerste managed security service provider (MSSP) die met Carbon Black samenwerkt en gebruikmaakt van Cb Defense. Met AETP profiteren klanten van SecureWorks van uitgebreide bedreigingspreventie op endpoints met NGAV en actuele bedreigingsinformatie die via de wereldwijde netwerken van Carbon Black en SecureWorks is verzameld.

“Organisaties kunnen nu profiteren van baanbrekende preventietechnologie en detectie- en responsdiensten van wereldformaat”, zegt Tom Barsi, senior vice president Business Development bij Carbon Black. “Zij hoeven niet langer een afweging tussen deze aspecten te maken. Deze oplossing biedt volledige bescherming op basis van één technologie in de vorm van Carbon Black en één dienstverlener in de vorm van SecureWorks.”

De nieuwe oplossing vertegenwoordigt een nieuwe stap in de bestaande strategische samenwerking met Carbon Black. Deze heeft als doel om geavanceerde oplossingen voor endpoint-beveiliging beschikbaar te stellen aan bedrijven in alle delen van de wereld. De oplossing zal in het tweede kwartaal van 2017 verkrijgbaar zijn en vormt een aanvulling op de Advanced Endpoint Threat Detection (AETD)-dienst die SecureWorks reeds aanbiedt op basis van technologie van Red Cloak en Carbon Black.

Plaats op:
Datum: 20 februari 2017
Bron: Secure Works
Gerelateerde artikelen  
12-10-2018 Nieuws Secureworks en Carbon Black breiden strategisch partnerschap uit
30-11-2018 Nieuws Managed Detection and Response oplossing van Secureworks
08-08-2019 Nieuws Secureworks breidt uit met managed services
17-09-2018 Nieuws Secureworks lanceert Security Maturity Model
30-04-2019 Nieuws Nieuwe applicatie van Secureworks voor cybersecurity-analyse
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,82 seconden.