Nieuws  
 

Clavister introduceert een nieuwe oplossing voor endpoint-beveiliging. De Endpoint Security Client beschermt pc’s en laptops, point-of-sale (POS)-systemen, IoT-apparaten en andere endpoints tegen bekende en nieuwe cyberbedreigingen zoals ransomware en spear phishing.

De Endpoint Security Client breidt de reikwijdte van de geavanceerde beveiligingsoplossingen van Clavister uit van zakelijke gateways tot endpoints buiten de netwerkrand. De nieuwe oplossing beschermt organisaties tegen de honderdduizenden nieuwe malware-varianten die dagelijks worden ingezet voor aanvallen op endpoints, gegevensdiefstal en het versleutelen en kapen van bedrijfsgegevens. De Endpoint Security Client onderschept alle inkomende bestanden, inspecteert die aan de hand van een database met malware-signatures en analyseert het gedrag om zowel bekende als nieuwe bedreigingen uit te filteren.

De oplossing omvat daarnaast het Data Loss Prevention System, dat het lekken van gevoelige informatie vanaf endpoints voorkomt en Application Control, dat beheerders in staat stelt om tot in het detail aan te geven welke applicaties op endpoints mogen worden uitgevoerd. De Endpoint Security Client is verbonden met een wereldwijd beveiligingsnetwerk waarvan ruim 500 miljoen andere endpoint-clients deel uitmaken. Zodra er nieuwe malware op een client wordt aangetroffen, wordt er in een kwestie van minuten een signature van gegenereerd en automatisch met alle andere clients gedeeld.

De Clavister Endpoint Security Client biedt een tweewegs firewall met indringerdetectie, antivirus- en anti-malwarefunctionaliteit, gedragsbewaking, bescherming tegen zero day-bedreigingen, applicatiebeheer, sandboxing, apparaatbeheer, contentbeheer, webfiltering en beveiligingsmechanismen voor eindgebruikers en het internet. Endpoints worden op deze manier op diverse niveaus beschermd tegen bedreigingen en aanvallen.

Via een beheerconsole in de cloud kunnen organisaties de client snel en eenvoudig installeren binnen elke bedrijfsinfrastructuur en op efficiënte wijze duizenden clients tegelijk beheren. De Clavister Endpoint Security Client maakt daarnaast een einde aan de noodzaak van aanvullende hardware en voortdurend onderhoud. De totale eigendomskosten worden daarmee tot een minimum beperkt.

De Clavister Endpoint Security Client is het resultaat van een technologische samenwerking met Bitdefender, de innovatieve leverancier van beveiligingssoftware. De oplossing vormt een aanvulling op het productaanbod van Clavister, dat ook next generation firewalls, draadloze access gateways en gevirtualiseerde security gateways voor telecombedrijven omvat. Clavister en Bitdefender werken samen aan de ontwikkeling van de beste beveiligingsoplossingen in hun soort met centrale beheermogelijkheden.

Plaats op:
Datum: 20 februari 2017
Bron: Clavister
Gerelateerde artikelen  
02-05-2017 Nieuws Palo Alto Networks breidt Traps Advanced Endpoint Protection uit
24-10-2006 Nieuws Altiris Client Security Management integreert beveiliging met configuratiebeheer …
15-09-2016 Nieuws Symantec Endpoint Protection Cloud beschermt kleine ondernemingen
28-10-2011 Nieuws Goede score F-Secure bij zakelijke producttest AV-TEST
03-08-2016 Nieuws Marbach Group beveiligt wereldwijde netwerk met Clavister
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.