Nieuws  
 

Qualys opent drie nieuwe SOC’s in Europa, India en Noord-Amerika. De toevoeging van deze nieuwe locaties in Amsterdam, Pune (India) en San José (Californië) zijn een nieuwe mijlpaal voor het bedrijf. Qualys heeft nu zes locaties op drie verschillende continenten.

Organisaties die hun diensten overzetten naar de cloud, dienen te voldoen aan nieuwe en veranderende wet- en regelgeving die invloed heeft op waar data zich bevinden. Dit geldt op zowel regionale als internationale schaal. De uitbreiding van het aantal SOC’s van Qualys biedt alle klanten wereldwijd meer keuze en een verbeterde toegang tot de uitgebreide cloudgebaseerde security- en compliance-oplossingen. Daarnaast kunnen klanten kiezen welke regio het best bij hun data-governance-behoeften past. De drie SOC’s zijn elk in staat miljoenen IP-adressen tegelijkertijd te scannen, waardoor Qualys de grootste organisaties nog beter kan ondersteunen.

Europa
Het Qualys-SOC in Amsterdam is de tweede in Europa. De locatie voldoet aan de richtlijnen van de EU en biedt klanten volledige geografische controle over hun securitydata. Met in Europa gehoste, cloudgebaseerde security ondersteunt Qualys klanten bij het beveiligen van IT-assets verspreid over de gehele wereld, en tegelijkertijd zorgt Qualys ervoor dat ze voldoen aan specifieke Europese regionale wet- en regelgeving, zoals de General Data Protection Regulation.

India
Met het nieuwe SOC in Pune breidt Qualys zijn services uit naar ’s werelds dichtst bevolkte continent. De nieuwe locatie stelt ondernemingen in geheel Azië, Australië en het Midden-Oosten in staat om binnen één cloudgebaseerd platform kosteneffectieve asset discovery te combineren met netwerksecurity, threat protection, compliance-monitoring en webapplicatiesecurity.

Noord-Amerika
Het derde Noord-Amerikaanse SOC van Qualys vergroot de mogelijkheid om bestaande en nieuwe klanten van dienst te zijn. Zij worden geholpen in het nog verder consolideren van diverse point security solutions in de cloud. De extra capaciteit geeft het Qualys Cloud Platform de mogelijkheid om alleen al in de Verenigde Staten meer dan 23 miljoen IP-scans tegelijkertijd uit te voeren.

Global Cloud Infrastructure
Met een wereldwijde public cloud-capaciteit om meer dan 30 miljoen IP-adressen tegelijkertijd te scannen, monitort het Qualys Cloud Platform per jaar een biljoen securityincidenten en voert het drie miljard IP-scans of -audits uit. Dit gebeurt allemaal op nauwkeurige wijze dankzij Six Sigma-scanning. Daarnaast ondersteunt Qualys tientallen vooraanstaande internationale bedrijven en Managed Services Providers met zijn Private Cloud Platforms.

Plaats op:
Datum: 17 februari 2017
Bron: Qualys
Gerelateerde artikelen  
25-04-2018 Nieuws Qualys integreert met Security Command Center voor Google Cloud Platform
19-04-2017 Nieuws Qualys biedt klanten continue security en compliance
13-03-2017 Nieuws Qualys voegt zich bij IBM Security App Exchange-community
20-12-2018 Nieuws Nieuwe oplossing van Qualys voor containerbeveiliging
06-11-2019 Nieuws Samenwerking Microsoft en Qualys voor beveiliging Azure
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,78 seconden.