Nieuws  
( * ) Verplichte Velden
U kunt een bekende attenderen op het artikel. Geef het e-mailadres op van degene aan wie u de link wilt sturen. Daarbij kunt u, als u dat wilt, een commentaar schrijven.
E-mailadres van geadresseerde:*
Uw e-mailadres:*
Commentaar:
Verificatie:*
Geef de code van de afbeelding in exact zoals weergegeven. De code is niet hoofdlettergevoelig en kan geen nul bevatten.
 

Vooraanstaand speler op de Nederlandse software services markt NetDialog heeft een overeenkomst getekend met Symantec om de samenwerking in het kader van het Symantec Business Assurance Technology Partner Program voort te zetten. Het gaat hierbij om een wereldwijde samenwerking tussen NetDialog en Symantec die in 2006 van start is gegaan.

Dankzij deze samenwerking - waarbij Symantec’s PacketShaper, MACH5 en ProxySG worden gecombineerd met NetX van NetDialog - kunnen bedrijven hun applicatieperformance en eindgebruikerservaringen op een effectieve manier managen.

"De combinatie van portfolio’s biedt bedrijven volledig inzicht in en controle over bedrijfskritische applicaties in hun WAN’s en stelt hen in staat om het rendement op investeringen te verbeteren”, zegt Olaf Hasker, CEO van NetDialog.

Visibility from the heart of your business
Veel bedrijven hebben slechts een beperkt zicht op de bedrijfskritische applicaties in hun netwerk. Het gebrek aan applicatiezichtbaarheid en controle kan de bedrijfsresultaten nadelig beïnvloeden. De gebruikelijke apparaat-specifieke rapporten bieden vaak niet wat bedrijven daadwerkelijk willen, namelijk een overzicht van de applicaties en performance in relatie tot het bedrijfsresultaat.

NetX is een gebruiksvriendelijke Software-as-a-Service (SaaS) cloudoplossing. Met de uitgebreide analysemogelijkheden van NetX worden netwerk-, applicatie- en potentiële veiligheidsproblemen die van invloed kunnen zijn op het bedrijfsresultaat inzichtelijk gemaakt. Het intuïtieve dashboard stelt IT- en operationele managers in staat om vrijwel direct met NetX aan de slag te gaan, zonder uitgebreide training.

Plaats op:
Datum: 18 januari 2017
Bron: Symantec B.V.
Gerelateerde artikelen  
01-02-2019 Nieuws TNO en NetDialog werken samen op het gebied van cyber security
13-12-2018 Nieuws Fortinet en Symantec werken samen aan cloud-gebaseerde beveiligingsdienst
31-08-2006 Nieuws Symantec introduceert
20-07-2009 Nieuws SaaS viert 10de verjaardag
20-10-2010 Nieuws McAfee en Riverbed breiden partnership uit
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 9,07 seconden.