Nieuws  
 

Checkpoint Systems, toonaangevend leverancier van dervingsbeheeroplossingen en RF-gebaseerde producten, organiseert op 21 november 2006 in het kantoor te Nieuwegein de Checkpoint Experience Day. Een aantal seminars en leerrijke infosessies van experts - aangevuld met een aantal casestudy presentaties en demonstraties van retail-applicaties - behandelen de technologie en de invloed daarvan op de retail van de toekomst.

 In een hoogst competitieve markt moeten bedrijven snelle toegang hebben tot informatie die de prestaties van winkels kan beoordelen, dit om inzet van middelen te managen en groei te plannen. Hoe groter de business, hoe belangrijker het wordt om resultaten van uit alle lagen van de organisatie te analyseren, waarbij benchmarks en prestatienormen ontstaan.

“Goede data mining wordt bepaald door transparantie en weten waar je moet kijken”, zegt Erik Cardinaal, Manager Benelux van Checkpoint Systems. “Irrelevante details negeren en focussen op informatie die er wel toe doet. Het is essentieel om een functioneel, flexibel en eenvoudig te gebruiken data management systeem te hebben. Niet alleen om te weten waar en wanneer het fout gaat, zodat onmiddellijke maatregelen getroffen kunnen worden, maar ook om te identificeren wat wel werkt, zodat goede processen beloond en aangemoedigd kunnen worden.”

 

Brug tussen producent en retailer

Door het toenemende aanbod, de concurrentie, de wisselende sociale modellen en tal van andere factoren hebben de consumenten minder vaste winkelgewoonten en verandert daarmee de behoefte van retailers. Verbetering van de winkelervaring is essentieel; een efficiëntere en kosteneffectieve logistieke keten is daarbij noodzakelijk. Checkpoint beoogt met zijn wereldwijde netwerk de brug te slaan  tussen producent en retailer zodat de consument efficiënter en kostenbewuster bediend kan worden.

 

Agenda informatie:

·         Checkpoint Experience Day

·         21 november 2006 – 09:00 – 20:00 uur

·         Nieuwegein, Coltbaan 21

·         Toegang gratis – info: 030-6094180

Plaats op:
Datum: 30 oktober 2006
Categorie: Aanbiedingen & Acties
Bron: Checkpoint Systems
Gerelateerde artikelen  
20-11-2006 Achtergrondartikelen EY ICT-barometer november 2006
26-07-2010 Nieuws McAfee breidt uit met twee nieuwe producten voor de Mac
27-10-2010 Nieuws .BE (BelgiŽ) domeinnaam risicovoller dan .NL (Nederland)
07-10-2007 Nieuws Russische maffia kraakt 3 Belgische banken
20-06-2019 Nieuws Winkelcriminaliteit kost Nederlandse retail 2,4 miljard euro
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
ÔŅĹ 2007 - 2020 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,8 seconden.