Nieuws  
 


Samen het grootste niet-beursgenoteerde tech-bedrijf ter wereld

Dell Technologies maakte vandaag bekend dat het de overname van EMC Corporation heeft afgerond. Daarmee ontstaat een unieke combinatie van bedrijven die organisaties kan voorzien van een essentiële infrastructuur voor het vormgeven van hun digitale toekomst, het ingrijpend verbeteren van hun ICT-omgeving en het beschermen van hun belangrijkste bedrijfsmiddel: informatie. Deze bedrijfscombinatie resulteert in een marktleider met een omzet van $74 miljard dollar en een uitgebreid aanbod van technologische oplossingen voor complexe problemen van organisaties in snel groeiende segmenten.
                                                                                                                     
Dell Technologies bedient nu 98 procent van alle Fortune 500-ondernemingen en omvat diverse marktleidende bedrijven. De twee grootste en meest bekende hiervan zijn de bedrijfsdivisies Dell Client Solutions en Dell EMC Infrastructure Solutions. Beide divisies worden ondersteund door Dell EMC Services. Daarnaast omvat Dell Technologies ondernemingen als Boomi, Pivotal, RSA, SecureWorks, Virtustream en VMware.

Door de fusie en het losmaken van de beurs is Dell Technologies in staat zijn innovatietempo op te voeren, evenals de investeringen in R&D. Hoewel Dell Technologies zijn financiële resultaten openbaar maakt, is het een niet-beursgenoteerde onderneming. In deze hoedanigheid kan het gerichter investeren in zijn ecosysteem van klanten en partners met het oog op de lange termijn.
 
Michael Dell, chairman en CEO van Dell Technologies: ‘Onze wereld wordt met de dag intelligenter en sterker verbonden en zal uiteindelijk worden verweven met een enorm Internet of Things. Dit zal onze klanten in staat stellen om fantastische dingen te doen. Dat is de reden waarom we Dell Technologies hebben opgericht. We beschikken over de producten, diensten, het talent en de wereldwijde schaalomvang die nodig zijn om op te treden als katalysator voor verandering en klanten van alle omvang te begeleiden tijdens hun digitale transformatietraject.’
 
Jamie Dimon, de bestuursvoorzitter en CEO van JPMorgan Chase: ‘De volgende golf van digitalisering is het vervolg op een ontwikkeling die al mijn hele leven gaande is. Als een van ‘s werelds grootste gebruikers van de technologie van Dell en EMC geven we jaarlijks circa 9 miljard dollar uit aan technologie binnen domeinen als infrastructuur, cloud computing, big data-analyse en cyberbeveiliging. We zien met belangstelling uit naar de nieuwe oplossingen die zij in de toekomst zullen afleveren.’

Plaats op:
Datum: 8 september 2016
Categorie: Informatie- & databeveiliging
Bron: Dell en EMC
Gerelateerde artikelen  
07-10-2007 Nieuws Russische maffia kraakt 3 Belgische banken
10-09-2007 Achtergrondartikelen Gemeen Goed Veiligheidsdomein (beveiligingsvoorschrift)
20-11-2006 Achtergrondartikelen EY ICT-barometer november 2006
05-03-2007 Nieuws Krapte op de arbeidsmarkt: CWI richt zich op beveiligingspersoneel
09-01-2007 Nieuws Beveiligingstak van ISS maakt nieuwe start
 
 

- partners -

 
 
 
 
 
� 2007 - 2019 Vakwereld. All rights reserved Pagina geladen in 0,88 seconden.